ΑΡΘΡΑ ΓΝΩΜΗΣ

Οι συγκοινωνίες της ντροπής! – Οδηγός αστικού λεωφορείου επιτέθηκε με …κατσαβίδι σε επιβάτη -Σε άλλο όχημα έπεσε η οροφή και άλλο λεωφορείο πήρε φωτιά εν κινήσει!-Η κυβέρνηση “καμαρώνει” την διοίκηση,ενώ οι εργαζόμενοι είναι “στα κάγκελα”!

Κοινός παρονομαστής η αδιαφορία της διοίκησης του ΟΑΣΑ και του αρμοδίου υπουργού.Μηπως πρέπει ο πρωθυπουργός (επιτέλους)να παρέμβει;

Αφρικανική χώρα θυμίζουν οι συγκοινωνίες της Αθήνας!

Ένα μετά το άλλο,τα περιστατικά, που συμβαίνουν καθημερινά, αναδεικνύουν εικόνες πλήρους εγκατάλειψης και αδιαφορίας,με τους εργαζόμενους να είναι “στα κάγκελα” και την διορισμένη διοίκηση του ΟΑΣΑ να σφυρίζει αδιάφορα και να περιφρονεί προκλητικά την ταλαιπωρία,αλλά και τους κινδύνους,για τους απλούς πολιτες-επιβατες,που συνεπάγεται η κατάσταση αυτή.

Από πού να πιασει και τι να αφήσει κανείς; Χθες οδηγός αστικού λεωφορείου έβγαλε… κατσαβίδι και απείλησε επιβάτη, κραυγάζοντας ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα και θέλει να πάει στην φυλακή!

Τις μέρες που προηγήθηκαν πολλά αντίστοιχα περιστατικά, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζουν δύο:Στην πρώτη περίπτωση ένα λεωφορείο έπιασε φωτιά,εν κινήσει,με τους επιβάτες να τρέχουν να σωθούν αλλοφρονες και στην άλλη, κατέρρευσε η οροφή ενός άλλου οχήματος!
Και συνεχίζουμε: Σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών στο europost.gr υπάρχουν λεωφορεία στα οποία δεν κλείνουν οι πόρτες,χειμωνα-καλοκαιρι! Αλλά που έχουν …μπατάρει από την μια πλευρά,με κίνδυνο,σε κάποια στροφή να τουμπαρουν! Σε άλλες περιπτώσεις,οι οδηγοί αρνούνται να σταματήσουν στις στάσεις,όπου περιμένει κόσμος,γιατί…βιάζονται!Και σε άλλες,κάποιοι παραβατικοι επιβάτες απειλούν τους οδηγούς,γιατί τους κάνουν παρατήρηση οταν παίρνουν την δόση τους με σύριγγες ηρωίνης,μέσα στο όχημα!

Back to top button