COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

STORIES

«Όλα άλλαξαν τελείως,… Ήταν συνεχώς με τον Βαγγέλη…»: Αποκαλύπτει 30χρονη Ροδίτισσα για τον άνδρα της που την απατούσε με τον φίλο του

Νέα στοιχεία για την υπόθεση “Brokeback Mountain” της Ρόδου έρχονται στο φως και ειδικότερα πως η 30χρονη Ροδίτισσα αντελήφθη ότι ο σύζυγος της, την απατούσε με τον καλύτερό του φίλο.
Τουλάχιστον τρία περιστατικά που την έκαναν να αντιληφθεί ότι ο άνδρας της διατηρούσε σεξουαλικές σχέσεις με τον καλύτερο του φίλο, ονόματι Βαγγέλη, αναφέρει στα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου η 30χρονη γυναίκα μέσω του δικηγόρου της, Άκη Δημητριάδη.
Συγκεκριμένα, αναφέρεται σε ένα περιστατικό το οποίο συνέβη το 2011, πριν μείνει έγκυος στο πρώτο της παιδί, όταν ο σύντροφος της φέρεται να της επιτέθηκε χτυπώντας την στο κεφάλι.
Όπως λέει: “ Το έτος 2011 πριν μείνω έγκυος στο πρώτο μας παιδί, μου επιτέθηκε χτυπώντας μου το κεφάλι στο τοίχο και μάλιστα πήγα νοσοκομείο επειδή του είπα ότι εκείνο το χρονικό διάστημα δεν ήθελα να αποκτήσουμε παιδί. Μετά όμως απ’ αυτό το περιστατικό έκλαιγε και μου ζητούσε συγνώμη”.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στη συνέχεια η 30χρονη, μετά από αυτό το περιστατικό η καθημερινότητά τους επανήλθε στα φυσιολογικά έως και το 2017 όταν συνέβη ένα δεύτερο περιστατικό το οποίο την έβαλε σε υποψίες.
Συγκεκριμένα: “ Όλα άλλαξαν όταν γνώρισε τον Βαγγέλη. Η συμπεριφορά του άλλαξε τελείως, σταματήσαμε να έχουμε ερωτικές επαφές και ήταν συνεχώς με τον Βαγγέλη. Πήγαιναν μαζί έξω για καφέ, σινεμά κλπ. Μάλιστα όταν τον προέτρεπα να συνευρεθούμε ερωτικά αυτός δεν ανταποκρινόταν και μια από όλες αυτές τις φορές επειδή του έκανα παράπονα μου δήλωσε ότι είχε ορμονικό πρόβλημα και ότι θα πήγαινε σε ψυχολόγο”.
Τα πράγματα στη σχέση τους χειροτέρεψαν ακόμη περισσότερο την επόμενη χρονιά. Όπως περιγράφει η 30χρονη στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων: “ Ένα ακόμη κλονιστικό γεγονός συνέβη τον Μάρτιο του έτους 2018 οπότε και πήγαμε οικογενειακά στην Θεσσαλονίκη. Τότε παρουσιάστηκε ξαφνικά και χωρίς να είναι κανονισμένο ο Βαγγέλης, ο οποίος μάλιστα έμενε μαζί μας στο σπίτι που είχαμε νοικιάσει. Τελικώς ενώ πήγαμε να περάσουμε ξέγνοιαστες στιγμές με τα παιδιά μας, καταλήξαμε να μένω εγώ μόνη μου με τα παιδιά και ο καθ’ου να βγαίνει με τον Βαγγέλη”.
Στο χρονικό διάστημα που ακολούθησε το συζυγικό ενδιαφέρον άρχισε να ατονεί από την πλευρά του ανδρός με αποτέλεσμα να επέλθει ρήξη. Κάποια στιγμή πέρυσι το Πάσχα, ο σύζυγος της 30χρονης της εξομολογήθηκε ότι δεν είναι πια ερωτευμένος μαζί της, ζητώντας της να χωρίσουν αν και στη πορεία τα ξαναβρήκαν και συνέχισαν να είναι μαζί για λίγο ακόμη. Όπως φάνηκε όμως το ενδιαφέρον του συζύγου της για τον φίλο του τον Βαγγέλη αποδείχθηκε πιο ισχυρό με αποτέλεσμα η κατάσταση να φτάσει στο απροχώρητο και να οδηγηθεί στις δικαστικές αίθουσες. Το σίγουρο πάντως είναι πως το ζευγάρι δεν πρόκειται να επανασυνδεθεί αφού ο σύζυγος φαίνεται να έχει ήδη καταθέσει αγωγή διαζυγίου κατά της 30χρονης Ροδίτισσας η οποία ισχυρίζεται ότι στο δικόγραφο δεν αναφέρει τον πραγματικό λόγο του χωρισμού τους.
Την υπόθεση χειρίζεται το δικηγορικό γραφείο Ακη Δημητριάδη.
Πηγή: protothema.gr

Back to top button