Πρόκειται για μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη και δικάζεται αυτή την περίοδο ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Κακουργιοδικείου Αθηνών. Είναι υπόθεση της άγριας σωματικής και ψυχικής κακοποίησης νεαρού οδηγού ταξί από επίσης νεαρό ηθοποιό, ο οποίος εξακολουθεί να είναι προφυλακισμένος, από το Νοέμβριο του 2018, όταν διαδραματίστηκαν τα σκοτεινά εκείνα γεγονότα.

Ο γνωστός δικηγόρος και δημοσιογράφος Πάνος Παναγιωτόπουλος, που εκπροσωπεί στη δίκη το θύμα, δηλαδή τον οδηγό ταξί, έχει περιγράψει με χαρακτηριστικό τρόπο το ποινικό βάθος της υπόθεσης, μιλώντας πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και στο STAR.

Ας παρακολουθήσουμε τα χαρακτηριστικά αποσπάσματα της εκπομπής, στα οποία ο γνωστός ποινικολόγος δίνει συνταραχτικές λεπτομέρειες από τα εγκληματικά περιστατικά, που συνέβησαν την μοιραία νύχτα, με θύμα τον εντολέα του, οδηγό ταξί και με θύτη τον ηθοποιό, τον οποίο επιμένει η δικαιοσύνη να κρατά προφυλακισμένο, μετά από διαδοχικές αποφάσεις ανακριτών, εισαγγελέων και δικαστικών συμβουλίων.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


διαφ.