Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020 21:28
STORIES Ώρες αγωνίας για το Νότη ...

Ώρες αγωνίας για το Νότη Σφακιανάκη: Όλες οι νεότερες εξελίξεις με την υγεία του!

Νέες εξελίξεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υγεία του Νότη Σφακιανάκη μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1. Τι συμβαίνει;

- διαφ. -

Το τελευταίο διάστημα μια ίωση ταλαιπωρούσε τον τραγουδιστή με αποτέλεσμα να καθυστερήσει να γίνει η πρεμιέρα του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται.

Ωστόσο, λόγω της ζήτησης και των πολλών κρατήσεων τελικά το μαγαζί άνοιξε και την θέση του Νότη Σφακιανάκη πήρε άλλος επιτυχημένος Έλληνας τραγουδιστής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Πρωινού ωστόσο, ο Νότης επιστρέφει στη νυχτερινή ζωή, αφού η υγεία του πάει προς το καλύτερο.

«Υπάρχει ένα σχήμα το οποίο έχει καταταλαιπωρηθεί. Ο Νότης Σφακιανάκης θυμάστε πόσο καιρό έκανε να ξεκινήσει αυτό το σχήμα με τον Σταμάτη Γονίδη. Ξεκίνησε, αλλά την περασμένη εβδομάδα, Παρασκευή και Σάββατο, δεν εμφανίστηκε ο Νότης Σφακιανάκης, ήταν μόνο ο Σταμάτης Γονίδης. Το μαγαζί άνοιξε λόγω της μεγάλης επιτυχίας που έχει και των πολλών κρατήσεων. Ο Νότης Σφακιανάκης είχε ένα πρόβλημα υγείας και τον αντικατέστησε ο Χρήστος Χολίδης. Το θέμα είναι θα εμφανιστεί αύριο; Από ότι μαθαίνω, η κατάσταση της υγείας του σήμερα είναι πολύ καλή. Είχε μια ίωση που ταλαιπωρεί πολύ κόσμο», είπε χαρακτηριστικά η Νάνσυ Παραδεισανού.

- διαφ -
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο europost.gr
- διαφ -

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα