COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

STORIES

Ώρες αγωνίας για τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο – Η συγκλονιστική αποκάλυψη για την υγεία του και το διαζύγιο


Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Μαρία Παπαϊωάννου παραχώρησε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, ο οποίος για πρώτη φορά αποκάλυψε πως πήρε διαζύγιο μετά από 25 ολόκληρα χρόνια γάμου (δείτε εδώ τον γιο του) ενώ την ίδια στιγμή μίλησε και για περιπέτειες που έχει περάσει με την υγεία του.

Η περιπέτεια υγείας που πέρασε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος
Αν είχε τη δυνατότητα να γυρίσει τον χρόνο πίσω o Ιορδάνης Χασαπόπουλος, άραγε θα άλλαζε κάτι;

«Ίσως κάποια πράγματα να μην τα έκανα με τον ίδιο τρόπο. Όταν θέλεις όμως να κάνεις καριέρα, είναι δύσκολο να πεις “θα βάλω όρια” ή “θα δουλέψω λιγότερο”.

Εκείνη τη χρονιά έπαθα έμφραγμα. Ήταν παραμονή Χριστουγέννων και μόλις είχα τελειώσει την εκπομπή. Είχα μια δυσφορία και δεν μπορούσα να περπατήσω. Σκέφτηκα να πάω να κάνω εξετάσεις γιατί ετοιμαζόμουν να φύγω για Ξάνθη. Όταν πήγα στο νοσοκομείο, μου είπαν ότι πέρασα έμφραγμα χωρίς να το καταλάβω. Η καρδιά είναι η αρρώστια των δημοσιογράφων. Η δουλειά μας έχει πολύ άγχος. Αυτή η περιπέτεια ήταν ένα μεγάλο καμπανάκι. Μου άλλαξε πολλά στον τρόπο που συμπεριφέρομαι και δουλεύω. Είδα αλλιώς τη ζωή».

Ποια ερώτηση είναι όμως η πιο συνηθισμένη;

«Όταν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα, ο κόσμος σε ρωτάει για την ακρίβεια και σου ζητάει να λες συνέχεια για αυτήν. Αν είμαστε σε περίοδο με έντονες πολιτικές αναταράξεις, σε ρωτάνε αν θα γίνουν εκλογές. Όταν παλιότερα έκανα το “Mega Σαββατοκύριακο”, ήταν η περίοδος των μνημονίων. Τότε οι δημοσιογράφοι ήμασταν τα μαύρα πρόβατα.

Ο κόσμος ήθελε να εκτονωθεί κάπου. Σου έλεγαν “ως πότε θα λες αυτές τις ειδήσεις; Ως πότε θα κόβονται οι συντάξεις; Γιατί δεν βρίζεις τον πολιτικό που έχεις μπροστά σου;”. Σε πολλά δεν μπορείς να απαντήσεις. Εγώ έχω το προφίλ του ανθρώπου που δεν μαλώνει, ούτε δημιουργεί εντάσεις. Είμαι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας κι ο κόσμος το εισπράττει. Αν κάποιος λοιπόν είναι πολύ θυμωμένος, δεν του απαντάω εκείνη τη στιγμή. Ένα μεγάλο μέρος των μηνυμάτων που λαμβάναμε παλιότερα στην εκπομπή ήταν “φέρνετε εκεί αυτούς τους αλήτες, τους πολιτικούς, γιατί δεν τους βρίζετε;”. Δηλαδή κανονικά με το που έμπαινε ο πολιτικός στο στούντιο έπρεπε να του ρίχνεις δυο χαστούκια».

Η αποκάλυψη για το διαζύγιό του
«Έχω κάνει έναν γάμο που κράτησε 25 χρόνια. Έχω χωρίσει. Όταν όλη την ημέρα δουλεύεις και λείπεις από μια σχέση, ένα σπίτι, δεν είναι στο χέρι σου να αποτρέψεις έναν χωρισμό που ενδέχεται να έρθει. Ένας χωρισμός μετά από τόσα χρόνια συμβίωσης πάντα πονάει.

Ο γιος μου έφυγε στα 18 του να σπουδάσει στο εξωτερικό. Κάποια στιγμή γύρισε για τον στρατό και έμεινε να δουλέψει. Ο Στέλιος όμως είναι τελικά παιδί του εξωτερικού. Έτσι, πήρε την απόφαση να φύγει ξανά. Τότε ήταν που με βρήκε μεγάλη στενοχώρια γιατί πίστευα ότι θα ήταν εδώ, κοντά μου. Δεν είδα τον γιο μου να μεγαλώνει. Χάθηκαν στιγμές. Δεν ξέρω αν αναπληρώνονται αυτά τα χρόνια.

Ευτυχώς όμως, ακόμα και το γεγονός ότι δεν με έβλεπε τόσο συχνά, το πήρε θετικά και κατάλαβε ότι στη ζωή πρέπει να αγωνίζεσαι γιατί δεν σου χαρίζεται τίποτα. Οπότε νομίζω ότι με τα χρόνια με δικαιολόγησε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου έχει κάνει παράπονα», αποκάλυψε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Back to top button