Κυριακή 31 Μαΐου 2020 03:18
Αρχική EΛΛΑΔΑ «Όργιο» εκατο...

«Όργιο» εκατομμυρίων και σκοτεινές συναλλαγές από εκατοντάδες ΜΚΟ στην Ελλάδα! Ύποπτα ξένα συμφέροντα κρύβονται από πίσω! Θα προχωρήσει σε βάθος ο έλεγχος?…

Είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο των τελευταίων ετών! Πρόκειται για την ανεξέλεγκτη δράση εκατοντάδων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ), πολλές από τις οποίες έχουν την έδρα τους σε χώρες του εξωτερικού και διαχειρίζονται τα τελευταία χρόνια εκατοντάδες εκατομμύρια, κυρίως, από πόρους που προέρχονται από Ευρωπαϊκά ταμεία, από τον ΟΗΕ, από ελληνικές πηγές, αλλά και από διεθνή ιδρύματα, τα οποία παίζουν ύποπτο ρόλο στο θέμα των μεταναστών, όπως το περιβόητο Ίδρυμα του μεγαλοτραπεζίτη Τζόρτζ Σόρος.

Κατά κυριολεξία αυτές οι ΜΚΟ ασκούσαν μέχρι σήμερα την κεντρική πολιτική διαχείριση σε κορυφαία ζητήματα, όπως το μεταναστευτικό, τα οποία έχουν τεράστιο πολιτικό βάρος, αλλά και πελώριες γεωπολιτικές και γεωστρατηγικές διαστάσεις!

Τώρα, η κυβέρνηση διαβεβαιώνει ότι θα κάνει εξαντλητικό έλεγχο στις οργανώσεις αυτές, για να δεί που πήγαν τα πολλές εκατοντάδες εκατομμύρια, που διαχειρίστηκαν και για να διαπιστώσει αν ήταν σωστός ή ύποπτος ο ρόλος που έπαιξαν στο τεράστιο θέμα της λαθροδιακίνησης μεταναστών από την Τουρκία προς την Ελλάδα.

Άλλωστε, έχει ήδη απασχολήσει την Ποινική Δικαιοσύνη και έχουν πέσει βαριές ποινές στους υπευθύνους μεγάλης ΜΚΟ, από τον έλεγχο της οποίας αποδείχθηκε ότι είχαν φαγωθεί πολλά εκατομμύρια ή είχαν κατασπαταληθεί για αλλότριους «σκοπούς»!

Μάλιστα, από τη δικαστική έρευνα στη συγκεκριμένη ΜΚΟ, προέκυψε ότι ορισμένα στελέχη τους είχαν απευθείας επαφές με κάποιες περίεργες οργανώσεις της Τουρκίας, για να διευκολύνουν το πέρασμα των μεταναστών από τα τουρκικά παράλια προς τα ελληνικά νησιά, στο όνομα της… «προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων!».

Ο έλεγχος έχει ήδη αρχίσει από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας και φέρνει στο φως συγκλονιστικές αποκαλύψεις: Για παράδειγμα, υπάρχει πασίγνωστη ΜΚΟ, η οποία ενώ ξεκίνησε με έσοδα μηδέν, σε λίγα χρόνια βρέθηκε να έχει στους λογαριασμούς της 23 εκατομμύρια! Ενώ άλλη ΜΚΟ έφτασε σε μικρό χρονικό διάστημα να αυξήσει το προσωπικό της από τα 50 άτομα με τα οποία ξεκίνησε, στα 1050, χωρίς να μπορεί να εξηγήσει ακριβώς τι έκαναν και γιατί πληρωνόντουσαν όλοι όσοι προσελήφθησαν! Οι επιθεωρητές πιστεύουν ότι πολλές ΜΚΟ έκαναν προσλήψεις «μαϊμού» και από την αμοιβή που έδιναν στο προσωπικό τους, παρακρατούσαν το μεγαλύτερο μέρος και το έβαζαν οι υπεύθυνοι στην τσέπη τους, ενώ το συγκεκριμένο προσωπικό δεν μιλούσε, γιατί εισέπραττε ένα μέρος της αμοιβής χωρίς να δουλεύει και χωρίς να κουράζεται!


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Ροή Ειδήσεων