«Στα κάγκελα», κατά κυριολεξία, είναι ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και σύμφωνα με πηγές του στενού του περιβάλλοντος είναι αποφασισμένος να καταψηφίσει την Κυβέρνηση και να αφήσει πίσω του την συνεργασία του με τον Αλ. Τσίπρα περνώντας στην αντιπολίτευση.

Ο Αλ. Τσίπρας επισπεύδει τη συνάντησή του με τον Π. Καμμένο, που είχε προγραμματιστεί για την Δευτέρα και τον βλέπει σήμερα Κυριακή στις 10:30 στο Μέγαρο Μαξίμου.

Πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος του Π. Καμμένου επιμένουν ότι ο ίδιος είναι εξοργισμένος με τον Αλ. Τσίπρα, γιατί δεν τήρησε τις δύο δεσμεύσεις, που είχε αναλάβει απέναντί του: Η πρώτη ήταν να μην δεχθεί κανέναν βουλευτή των ΑΝΕΛ στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ και η δεύτερη να φέρει τη Συμφωνία των Πρεσπών τον Μάρτιο στη Βουλή των Ελλήνων.

Αν δεν υποχωρήσει ο Αλ. Τσίπρας τότε ο Π. Καμμένος θα καταψηφίσει την Κυβέρνηση και θα περάσει στην αντιπολίτευση, με αιχμή του δόρατος την διαφωνία του για τη Συμφωνία των Πρεσπών», υπογραμμίζουν πηγές του περιβάλλοντος του ΥΕΘΑ προς το europost.gr.

Ήδη, το γραφείο Καμμένου έκλεισε μεγάλη αίθουσα στο ξενοδοχείο «Ολύμπικ Ρουαγιάλ» για να δώσει έκτακτη συνέντευξη τύπου ο αρχηγός των ΑΝΕΛ, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με τον Αλ. Τσίπρα γύρω στις 12:30 το μεσημέρι.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα