57 χρόνια πριν. Ένας νεαρός φοιτητής κοιτά απευθείας τον φακό και η ατόφια γοητεία του κλείνει μέσα της όλα του όνειρα για την ζωή.

Όνειρα που με κατάρτιση και συνέπεια κατάφερε να πραγματοποιήσει. Ο Αλέξης Κωστάλας στις σχεδόν έξι δεκαετίες της επαγγελματικής του πορείας, μιλά μόνο μέσα από την δουλειά του.

Η φωνή του συνδέθηκε με κομμάτια πολιτισμού και το ήθος του λάμπει μέσα στο χρόνο: δεν είναι μόνο η ιδιότητα του επιτυχημένου καλλιτεχνικού αφηγητή, παρουσιαστή και σχολιαστή που τον χαρακτηρίζει, αλλά και η ακέραιη προσωπικότητά του.

Ο Αλέξης Κωστάλας άνοιξε το αρχείο του και διάλεξε μια φωτογραφία με την αθωότητα της νιότης.Ως γοητευτικός νεαρός φοιτητής έκανε τότε το πρώτο βήμα για ένα ταξίδι χιλιομέτρων.

Ο Αλέξης Κωστάλας γράφει: 

Φωτογραφία του 1962. Φοιτητική (η πίπα είναι για πλάκα -δεν έχω καπνίσει ποτέ). Πριν από 54 χρόνια, 15 Ιουνίου του 1965, πέρασα την πόρτα του EIΡ/ΕΡΤ κι άρχισε αυτό το υπέροχο επαγγελματικό ταξίδι σε ραδιόφωνο και τηλεόραση που συνεχίζεται πάντα. Ευγνώμων στους συναδέλφους μου για όσα έμαθα, έζησα και χάρηκα κοντά τους! Και η ζωή συνεχίζεται. Απρόβλεπτη και πάντα συναρπαστική.

View this post on Instagram

Some time after this photo was taken (1962-the pipe is a prop-I've never smoked anything), on a day like today, 54 years ago, June 15 1965, I crossed the doors of ERT-Public Broadcasting, and this wonderful trip of Radio and Television started, a trip still going on, thankful to my colleagues for all I've been taught. And Life goes on, unpredictable but exciting always! Φωτο του 1962, φοιτητικη-(η πιπα ειναι για πλακα- δεν εχω καπνισει ποτε). Πριν 54 χρονια σαν σημερα, 15 Ιουνιου 1965, περασα την πορτα του ΕΙΡ/ΕΡΤ κι αρχισε αυτο το υπεροχο επαγγελματικο ταξιδι σε ραδιο και τηλεοραση που συνεχιζεται παντα, ευγνωμων στους συναδελφους μου για οσα εμαθα, εζησα και χαρηκα κοντα τους! Και η ζωη συνεχιζεται! Απροβλεπτη και παντα συναρπαστικη! #life #radio #televisionshow #exciting #unpredictable #radioandtelevision #ert #learning #instsmood #instslike

A post shared by @ alexis_kostalas on

Πηγή: bovary.gr


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα