διαφήμιση

Το μέλλον της ευρωζώνης και της Αριστεράς βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε στο Παρίσι, ο Αλέξης Τσίπρας, με τον Φρανσουά Ολάντ.

Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας ανάρτησε φωτογραφίες από την συνάντηση με τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ. «Είχαμε πολλά να πούμε για το χθες, μα ακόμη περισσότερα για το σήμερα και το αύριο» έγραψε πλάι στην ανάρτηση για τη συνάντηση.

«Συζητήσαμε για το μέλλον της Ευρωζώνης, το προσφυγικό και τις εξελίξεις στα Βαλκάνια. Και φυσικά για την Αριστερά στην Ευρώπη, που πρέπει να ξαναβρεί το βηματισμό της με ενότητα και περισσότερη τόλμη» συμπλήρωσε ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στο Facebook.

Το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην γαλλική πρωτεύουσα, ο Αλέξης Τσίπρας θα εκφωνήσει ομιλία στην εκδήλωση εγκαινίων έδρας Δημοσίου Χρέους του πανεπιστημίου Science Po, ενώ, μεταξύ άλλων, θα συναντηθεί και με τον απερχόμενο Ευρωπαίο επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί.
Νωρίτερα, ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε ένα πρωτότυπο συνεργατικό σούπερ μάρκετ στο Παρίσι.

Σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, στο σούπερ μάρκετ «La Louve», πρώτο σταθμό της επίσκεψής του, ο Αλ. Τσίπρας ξεναγήθηκε από ιδρυτικά μέλη του εξαιρετικά πετυχημένου συνεργατικού εγχειρήματος. Το σούπερ μάρκετ αριθμεί πλέον 8.000 μέλη που ψωνίζουν καθημερινά, συμμετέχοντας παράλληλα στη χρηματοδότηση, τη διοίκηση και τη λειτουργία της επιχείρησης. Τα μέλη εργάζονται τρεις ώρες το μήνα και μπορούν να αγοράζουν ποιοτικά προϊόντα ακόμη πιο φθηνά.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα