ΔΗΜΟΦΙΛΗΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ουγγαρέζος: «Τρομάζω! Εχω χ@στεί πάνω μου!» – Δύσκολες ώρες για τον παρουσιαστή!

Οι δρόμοι του Δημήτρη Ουγγαρέζου και του ΑΝΤ1 χώρισαν μετά από έξι χρόνια συνεχούς παρουσίας στο κανάλι του Αμαρουσίου και στο «Πρωινό», με τον παρουσιαστή να είναι έτοιμος για ένα νέο ξεκίνημα στα επαγγελματικά του και να που ο ίδιος μέσα από ένα κείμενό του στο blog του στο znews αποφάσισε να περιγράψει όλα όσα αισθάνεται για την αλλαγή σελίδας στην επαγγελματική του ζωή:

«Εχω χ@στεί πάνω μου για τη συνέχεια. Ακούω το όνομά μου να συζητιέται για το πού θα βρεθώ επαγγελματικά την επόμενη σεζόν και δεν σας κρύβω ότι κολακεύομαι όπως θα έκανε και ο διπλανός σας. Επειδή αυτά, όμως, όσο όμορφα και αν είναι, παρέρχονται και καλό είναι να συμβαίνουν μια δυο φορές στην επαγγελματική μας ζωή… Επειδή ανυπομονώ να ζήσω πιο δημιουργικές χαρές, όπως τη δημιουργία μιας οικογένειας… και δεν μπορώ να ισορροπήσω μέσα μου…

Για όλα αυτά τα “επειδή”, όσο και να το θέλω από τα βάθη της ψυχής μου, φοβάμαι την επόμενη μέρα μετά από 6 χρόνια στον ΑΝΤ1. Φοβάμαι όσο και με ιντριγκάρει. Τρομάζω αλλά θέλω. Γιατί, μην αμφιβάλετε λεπτό: Ο Ουγγαρέζος με το μεγάλο στόμα έχει “κλ@@ει” πόμολα. Δεν γίνεται όμως διαφορετικά. Η δική μου εξέλιξη ως άνθρωπος περνά και μέσα από το ζωντανό κύτταρο της δουλειάς μας, άρα μέσα και από εσάς, αδέρφια μου.
Είναι σαν νυχτερινό κολύμπι. Ωραία ήταν στη ζεστή άμμο αλλά, όσο κι αν φοβάμαι τα σκοτεινά νερά, ήρθε η ώρα να βουτήξω και ελπίζω να με προσέχετε» ήταν τα λόγια του παρουσιαστή!

Back to top button