EΛΛΑΔΑTOP ΝΕΑ

Ουρές στην πρεμιέρα Πάολας – Κουρκούλη στη Θεσ/κη! Παρέλαση από Cayenne και Range Rover! Η αναβίωση της Ελληνικής «φούσκας»?…

Της σύνταξης του europost.gr
Σαν να μην πέρασε μια μέρα!… Καθώς τελειώνει το 2019 και κλείνουμε 10 χρόνια από την εμπειρία του μνημονιακού σοκ, που τίναξε την ζωή μας στον αέρα και μας έκανε όλους φτωχότερους, οδηγώντας την Ελλάδα στην μακρά αιχμαλωσία του δημοσίου χρέους, αρχίζουν και εμφανίζονται οι πρώτες ανησυχητικές ενδείξεις ότι από τα όσα πάθαμε, δεν διδαχθήκαμε και δεν μάθαμε σχεδόν τίποτα!
Το ρεπορτάζ του europost.gr μας παρέχει μια σχετική ένδειξη, από επιτόπιο ρεπορτάζ στη Θεσσαλονίκη:
Την Παρασκευή το βράδυ η συμπρωτεύουσα έζησε μεγάλες στιγμές «δόξας», που θυμίζουν «λαμπρά στιγμιότυπα» της Ελληνικής οικονομικής και κοινωνικής «φούσκας», η οποία μας οδήγησε με ακρίβεια φυσικού φαινομένου στην οικονομική και κοινωνική μας χρεοκοπία!
Συνεργάτης του europost.gr, που ήταν παρών, περιγράφει λεπτό προς λεπτό τα όσα έγιναν στην πρεμιέρα του λαϊκού σχήματος, που εμφανίζεται σε μεγάλο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με επικεφαλής την Πάολα και τον Νίκο Κουρκούλη: Καταρχήν στο ευρύχωρο αυτό λαϊκό κέντρο, που χωράει πάνω από 2 χιλ. καθισμένους θαμώνες, έσπευσαν για να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα… σχεδόν 4 χιλ., με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ατελείωτες ουρές, μέσα και έξω από το μαγαζί!
Η αναβίωση της Ελληνικής «φούσκας» αποτυπώθηκε όμως με τον καλύτερο τρόπο στην «παρέλαση» των αυτοκινήτων, που μετέφεραν το φιλοθεάμον κοινό και πλημμύρισαν στη συνέχεια στο πάρκινγκ και στους γύρω δρόμους. Μέγας στόλος από Porsche Cayenne, από Range Rover παντός τύπου, από θηριώδη τζιπ Mercedes και BMW και από κάθε άλλου είδους πολυτελή αυτοκίνητα έκαναν τον συνεργάτη μας να τρίβει τα μάτια του!
Αλλά αυτά ήταν μόνον η αρχή: Όταν βγήκαν στην πίστα τα πρώτα ονόματα, δηλαδή η Πάολα και ο Νίκος Κουρκούλης, αναβίωσε πάλι η… «ένδοξη» εποχή με τον λουλουδοπόλεμο και τις σαμπάνιες να ρέουν άφθονες στα πόδια των ειδώλων της νυχτερινής πίστας!
Και από κάτω το έλα να δείς! Χιλιάδες θαμώνες, με τα νέα παιδιά να πλειοψηφούν, να χτυπιούνται και να αποτυπώνουν με τα κινητά την αγαπημένη τους Πάολα σε τραγούδια -παροξυσμό λαϊκότροπης ψευτοκουλτούρας!
Ναί, ήταν σα να μην είχε περάσει μια μέρα! Από την εποχή που η περιοχή της Λάρισας έβγαινε πρώτη στην Ευρώπη σε κατά κεφαλήν ιδιοκτησία Porsche Cayenne, που δεν περνούσε η Κυριακή χωρίς την αστακομακαρονάδα στο τραπέζι της μεσαίας Ελληνικής οικογένειας, που όλοι έπαιζαν στο χρηματιστήριο για να πλουτίζουν εύκολα και που περίμεναν το καλοκαίρι για να ξεχάσουν τα μπάνια στη Λούτσα και να πιάσουν ξαπλώστρα μπροστά-μπροστά στο Νammos της Μυκόνου!
Αν πάθαμε αυτά που πάθαμε μέσα στην περασμένη δεκαετία και δεν βάλαμε μυαλό και είμαστε έτοιμοι να τα επαναλάβουμε, τι να πεί κανείς?… Μπράβο μας  για το μυαλό που κουβαλάμε!
Δυστυχώς η πρεμιέρα της Θεσσαλονίκης και τα όσα έγιναν εκεί δεν αποτελούν μεμονωμένα γεγονότα. Οι ενδείξεις είναι πολλές και ανησυχητικές. Γι αυτό και θα χρειαστεί να επανέλθουμε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Back to top button