Τρίτη 11 Αυγούστου 2020 12:47
Αρχική ΑΡΘΡΑ ΓΝΩΜΗΣ Ούτε ένα ευρώ στο eu...

Ούτε ένα ευρώ στο europost.gr από τη ‘λίστα Πέτσα’! Είναι τιμή μας, που είμαστε ανεξάρτητοι!

Της σύνταξης του europost.gr

Η δημοσιοποίηση των διαφόρων ΜΜΕ, που εισέπραξαν μεγάλες ή μικρές αμοιβές με βάση την περιβόητη ‘λίστα Πέτσα’ μας έδωσε την ευκαιρία να καταλάβουμε ποιά είναι τα πραγματικά ανεξάρτητα μέσα και ποιά όχι.

Είναι ιδιαίτερη τιμή για το europost.gr, που δεν πήρε ούτε ένα ευρώ από τα 20 εκατ., που διέθεσε συνολικά του Υπουργείο του κ. Πέτσα, γι αυτή την περίεργη επικοινωνιακή καμπάνια, την οποία έπρεπε να έχουν προβάλει δωρεάν τα ΜΜΕ στη χώρα μας, μια και αφορούσε στην προστασία της δημόσιας υγείας μέσα στην πανδημία του κορωνοϊού.

Ναί, ούτε ένα ευρώ στο europost.gr, το οποίο, μέσα σε ελάχιστο χρόνο, κατάφερε να γίνει από τους πρώτους ιστότοπους διαμόρφωσης της κοινής γνώμης στην Ελλάδα, αποκαλύπτοντας στο Ελληνικό κοινό όλα αυτά που του κρύβουν οι άλλοι! Και βεβαίως, από την άλλη πλευρά, χιλιάδες ευρώ σε ιστότοπους και ιστοσελίδες με ελάχιστη επισκεψιμότητα, μηδενική δύναμη δημοσιογραφικής παρέμβασης και μηδενική επίσης εγκυρότητα και δυνατότητα έντιμης δημοσιογραφικής ενημέρωσης!

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι, που δεν αξιολογηθήκαμε από το ταμείο της κυβέρνησης ως ‘αντάξιοι’ ΜΜΕ, του ύψους και του κύρους, που έχουν ‘τα Νέα του Ψαροντούφεκου!’

Το αποτέλεσμα αυτό επιβεβαιώνει την ανεξαρτησία μας, την δημοσιογραφική και ενημερωτική μας εμβέλεια και την μεγάλη δύναμη παρέμβασης, που έχουμε στην καθημερινή επικαιρότητα, που κοχλάζει!

Είμαστε βέβαιοι ότι θα είχαμε μείνει ‘έξω από την κονόμα’ κι αν ακόμη στην θέση του Πέτσα ήταν κάποιος Συριζαίος υπουργός γιατί, πως να το κάνουμε, έτσι ξέρει η εκάστοτε εξουσία στην Ελλάδα να αξιολογεί τα ΜΜΕ, αλλά και να πετάει από τα παράθυρα το χρήμα, που μάζεψε, φορολογώντας τον ιδρώτα και το αίμα του Ελληνικού Λαού. Εμείς, λοιπόν, απευθυνόμαστε σε κάθε ‘γαλάζιο’ και ‘κόκκινο’ Πέτσα και του λέμε ότι θα συνεχίσουμε ακόμη πιο δυνατά να ενημερώνουμε αντικειμενικά και πολύπλευρα τους πολλές χιλιάδες πολίτες, που μας τιμούν καθημερινά, με την τακτική ανάγνωση των κειμένων μας και μας έχουν αναδείξει σε έναν από τους ισχυρότερους πόλους ενημέρωσης, αλλά και δημοσιογραφικής παρέμβασης, στην Ελλάδα!


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Ροή Ειδήσεων