COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

MEDIAΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παναγιώτης Ταχτσίδης: Η απάντηση “καρφί” στην παίκτρια του “My Style Rocks” Ζέτα Θεοδωροπούλου που τον κατηγόρησε δημόσια ότι την απάτησε με άλλη γυναίκα
Η Ζέτα Θεοδωροπούλου μίλησε δημόσια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram για την παράλληλη σχέση του συζύγου της, Παναγιώτη Ταχτσίδη με άλλη γυναίκα ενώ ήταν ακόμη ζευγάρι. Ο ίδιος απαντά σχετικά με τους ισχυρισμούς της.

Ο ποδοσφαιριστής έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά το παραπάνω, στην εκπομπή «Γεια σου». Αρχικά, η εκπομπή επικοινώνησε με το περιβάλλον του, σύμφωνα με το οποίο: «Ο Παναγιώτης έχει ζητήσει διαζύγιο από τη Ζέτα από τις 29 Δεκεμβρίου. Η ίδια είπε ότι θα του το στείλει υπογεγραμμένο και δεν του το έστειλε ποτέ. Ο Παναγιώτης θέλει σύντομα να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην προσωπική του ζωή και να είναι όλοι ήρεμοι. Από εκεί και πέρα δεν τον ακουμπάει κανένα σχόλιο. Θέλει να είναι όλος ο κόσμος καλά».

Χορηγούμενο

6194_ZETA_THEODOROPOYLOY_PANAGIOTIS_TAXTSIDIS_11112023__1_

Στην ίδια εκπομπή, ο Παναγιώτης Ταχτσίδης ανέφερε: «Προτεραιότητά μου είναι τα παιδιά μου, όπως είναι πάντα άλλωστε. Τόσο εγώ, όσο και η μητέρα των παιδιών μου ξέρουμε πολύ καλά τι έχει συμβεί στη σχέση μας».

Η ανάρτηση της ΖέταςΘεοδωροπούλου
Η ΖέταΘεοδωροπούλου ανέβασε τις προάλλες στο Instagram, ένα μακροσκελές κείμενο, μέσα από το οποίο προχωράει σε αποκαλύψεις για τον χωρισμό της από τον προσεχώς πρώην σύζυγό της. Η παίκτρια του My Style Rocks ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι ο σύζυγός της διατηρούσε παράλληλη σχέση, κάτι το οποίο ο ίδιος, δεν παραδεχόταν για καιρό.

Χορηγούμενο

Τελικά, ο ποδοσφαιριστής, όπως γράφει η Ζέτα Θεοδωροπούλου, αποφάσισε να της τα αποκαλύψει όλα και έτσι προχώρησαν και επίσημα στις διαδικασίες για να εκδοθεί το διαζύγιό τους.

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου ανακοίνωσε δημόσια ότι ενώ συμμετέχει σε ένα τηλεοπτικό παιχνίδι, αντιμετωπίζει σοβαρά οικογενειακά προβλήματα και έγραψε ότι ο σύζυγός της Παναγιώτης Ταχτσίδης, την απατά εδώ και μήνες και μάλιστα την κατηγορούσε άδικα ότι εκείνη ήταν παράλογη, παρά τα αποδεικτικά στοιχεία. Όπως υποστηρίζει στην ανάρτησή της, o σύζυγός της διασκέδαζε με την άλλη γυναίκα όσο εκείνη ήταν άρρωστη, γεγονός που έμαθε μέσω βίντεο και φωτογραφιών στα social media.

Ανέφερε επίσης ότι έχει προβλήματα υγείας λόγω της κατάστασης και ταυτόχρονα μεγαλώνει μόνη της τα τρία παιδιά τους. Τέλος, τόνισε ότι ξεκινά τη διαδικασία διαζυγίου και καλεί τις γυναίκες να παραμείνουν δυνατές και να μην εγκαταλείπουν, ευχαριστώντας όσους την υποστηρίζουν.

ladytheo22

Χορηγούμενο

Η ανάρτησή της ξεκίνησε ως εξής: «Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία, να εκθέσω την προσωπική μου ζωή. Καμιά φορά όμως χρειάζεται και εφόσον με ρωτάτε συνέχεια και καθημερινά, ήρθε η ώρα να αναφερθώ στην δύσκολη προσωπική περίοδο που διανύω. Ενώ έχω την ευχάριστη χαρά να βρίσκομαι εδώ και σχεδόν πέντε μήνες στο παιχνίδι, παράλληλα βρίσκομαι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση όσον αφορά την οικογένειά μου».

tahtwsidis

Στην πορεία, τόνισε: «Τόσο καιρό προσπαθώ να ανταπεξέλθω σε ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι και ταυτόχρονα να κρύβω την εξαπάτηση από τον ίδιο μου τον σύζυγό που εδώ και μήνες διατηρεί παράλληλη σχέση για την οποία επί μήνες εμένα με έβγαζε τρελή παρά τα τρανταχτά στοιχεία και αποδείξεις που είχα. Η πρώτη φορά μετά από μήνες που ήρθε στην Ελλάδα ήταν η ίδια μέρα που έπαθα λιποθυμικό επεισόδιο στην εκπομπή γιατί πάσχω από ορθοστατική υπόταση.

Χορηγούμενο

Και όταν τον ενημέρωσαν είπε ότι είναι εκτός Ελλάδος και δεν μπορεί να κάνει κάτι, αλλά την ίδια ώρα και βράδυ διασκέδαζε μαζί της σε γνωστό αθηναϊκό κέντρο όπου το έμαθα την επόμενη μέρα όταν ξύπνησα από γνωστό κουτσομπολίστικο λογαριασμό στο Instagram και μου έστειλε και βίντεο και φωτογραφίες. Έκτοτε παλεύω καθημερινά για την σωματική και ψυχική μου υγεία αλλά και με τρία αυτοάνοσα που έχω αποκτήσει από στεναχώρια και – 5 kg που έχω χάσει».

4904_PANAGIOTIS_TAXTSIDIS_ZETA_THEODOROPOYLOY_27112022

Όσο για το διαζύγιο, η Ζέτα Θεοδωροπούλου φαίνεται να είναι αποφασισμένη.

Όπως τονίζει στην ανάρτηση: «Και ταυτόχρονα να μεγαλώνω μόνη μου τρία παιδιά, και τις υποχρεώσεις που απαιτούνται για αυτά και ένα σπίτι. Όλους αυτούς τους μήνες δεν είχα ποτέ ένα ξεκαθάρισμα από μεριάς του και περίμενα να γυρίσει πριν κάποιες μέρες με αποτέλεσμα να τα παραδεχτεί όλα και να προχωρήσουμε σε διαδικασίες διαζυγίου αυτή την εβδομάδα. Όλα έχουν και τα όρια τους. Τη στιγμή που εγώ βρίσκομαι Αθήνα, μου έστειλαν φωτογραφία της συγκεκριμένης από Ναύπλιο, μέρος που όλοι όσοι με ακολουθείτε χρόνια γνωρίζετε πολύ καλά ότι εννιά καλοκαίρια εκεί μεγαλώνουν τα παιδιά μας.


Και το χειρότερο ακόμα, είναι πως η φωτογραφία είναι από μέρος που με πήγαινε ο ίδιος κι εμένα και έχω βγάλει φωτογραφίες ουκ ολίγες φορές. Ο λόγος που με βλέπατε λοιπόν να καταρρέω, τώρα τον ξέρετε παρά τις προσπάθειες που έκανα να σώσω το στεφάνι και το σπιτικό μου. Χρειάζεται δύναμη με όλα αυτά να μπορείς καθημερινά να δέχεσαι όχι μόνο την πίεση αλλά και την κριτική εννέα συμπαικτριών και τριών κριτών» έγραψε.

Ακόμη, θέλησε να εξηγήσει ότι δεν πρόκειται για ζήλια, αλλά υπογράμμισε ότι είναι ζήτημα αξιοπρέπειας.

«Και το αναφέρω όχι ως ζήλια η πληγωμένο γυναικείο εγωισμό ως αυτοσεβασμό και αξιοπρέπεια. Πράγματα που δεν είχε και δεν θα αποκτήσει. Εκείνος επέλεξε να με προκαλέσει και δεν είναι η πρώτη φορά. Αλλά όλα έχουν και τα όρια τους. Γιατί το να προκαλεί σε μια ξένη χώρα είναι πολύ διαφορετικό από το να προκαλεί στην Ελλάδα και πόσω μάλλον σε μέρη που πηγαίνατε μαζί, εφόσον δεν έχει βγει ακόμη μου το διαζύγιο» προσθέτει.

202204171105140_6399_PANAGIOTIS_TAXTSIDIS_ZETA_THEODOROPOYLOY_1642022


Απευθυνόμενη στις γυναίκες που την ακολουθούν στο Instagram, η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου κατέληξε:

«Απευθύνομαι λοιπόν σε όλες τις γυναίκες εκεί έξω, τις μάνες που έχουν αδικηθεί, απατηθεί και έχουν πιστέψει αλλά και επενδύσει σε ένα γάμο γεμάτο όνειρα και ελπίδες, όπως εγώ με την υπομονή και επιμονή μου. Μεγαλώνοντας μόνη μου εδώ και τέσσερα χρόνια τα παιδιά μας, να ξυπνάω μόνη και να κοιμάμαι μόνη αλλά και να τρέφουμε από ψεύτικες ελπίδες, ότι να μην τα παρατάτε και μέσα από τις στάχτες σας να ξανά γεννηθείτε και να βγείτε πιο δυνατές.

Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους γύρω μου που με στηρίζουν ηθικά και οικονομικά όλον αυτό τον καιρό και όλους εσάς για την στήριξη και συμπαράσταση αλλά και την καθημερινή αγάπη. Σας ευχαριστώ πολύ και να θυμάστε πως στη ζωή τα πάντα είναι επιλογές. Και από αυτές κρινόμαστε και ορίζουμε το μέλλον μας».

Back to top button