COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πανελλήνιο σοκ με το μακελειό στη Γλυφάδα: Ο καπετάνιος θυσιάστηκε για να σώσει τους υπόλοιπους! – Ο ανατριχιαστικός διάλογος του «Άρη» με τον φύλακα

Πανελλήνιο σοκ έχει προκαλέσει το μακελειό σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα το πρωί της Δευτέρας. Ο 76χρονος Αριστείδης Ελ Μπουράι, μπήκε στα γραφεία της εταιρείας, φέρεται να ζήτησε μια δεύτερη ευκαιρία από τη Μαρία Καρνάση, εκ των ιδιοκτητών της, και ύστερα πυροβόλησε και σκότωσε εκείνη, τον συνιδιοκτήτη, Αντώνη Βλασσάκη και τον πρώην καπετάνιο της εταιρείας που πλέον απασχολούνταν στα γραφεία, Ηλία Κουκουλάρη.

Ο Ηλίας Κουκουλάρης έγινε ο ήρωας της ημέρας, καθώς, σύμφωνα με το Star, θυσιάστηκε για να προστατέψει τους υπόλοιπους. Προσπάθησε να αφοπλίσει τον δράστη και εκείνος τον πυροβόλησε πισώπλατα.

«Δεν μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε… Θυσιάστηκε για να σώσει κάποιους άλλους ανθρώπους» δήλωσε συντετριμμένος ο αδελφός του, Κλεάνθης Κουκουλάρης.

«Πυροβόλησε πισώπλατα τον πεθερό μου»

«Ήτανε μαζί με το γαμπρό της πλοιοκτήτριας και μπήκε ο κακοποιός μέσα με την καραμπίνα. Πήγε ο πεθερός μου να τον αφοπλίσει, να του αρπάξει την καραμπίνα και αυτός έβγαλε από την τσέπη ένα περίστροφο και τον πυροβόλησε από πίσω στην πλάτη» λέει από την πλευρά του ο γαμπρός του καπετάνιου, Φάνης Κιναίδης.

Έξω από την εταιρία, όπου έγινε το μακελειό, η μία από τις κόρες του σε κατάσταση σοκ προσπαθούσε να μάθει λεπτομέρειες. Όταν χτύπησε το τηλέφωνο στο σπίτι και έμαθε για τους πυροβολισμούς έφυγε σαν τρελή. «Από σύμπτωση ζω», είπε, με τρεμάμενη φωνή.

«Μας πήραν τηλέφωνο, το είδαμε στις ειδήσεις, και πήραμε τους υπαλλήλους … έπαιρνα εγώ όλους τους υπαλλήλους και έτσι έμαθα ότι έχουνε βγει έξω και ότι κάποιος μπήκε και άρχισε να πυροβολεί» δήλωσε στο Star.

Ο ανατριχιαστικός διάλογος με τον φύλακα: «Πάω να καθαρίσω τα αφεντικά»

Όταν ο 76χρονος Αιγύπτιος κατέβηκε στο υπόγειο πάρκινγκ – μετά τον καβγά του με την Μαρία Καρνάση – για να πάρει το σακ βουαγιάζ με τα όπλαβρήκε μπροστά του τον φύλακα. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς, όταν τον είδε κατάλαβε ότι είχε μέσα όπλα και ακολούθησε ο εξής ανατριχιαστικός διάλογος:

Φύλακας: «Τι πας να κάνεις;»

Δράστης: «Με διώχνουν από το σπίτι, θα δεις τι θα τους κάνω. Θα τους σκοτώσω και μετά θα αυτοκτονήσω. Φύγε από εδώ, πάω να καθαρίσω τα αφεντικά »

Ο φύλακας επικοινώνησε αμέσως με την Άμεση Δράση και λίγο αργότερα άκουσε τους πυροβολισμούς.

Τι όπλισε το χέρι του μακελάρη

Το κίνητρο πίσω από το μακελείο ερευνούν οι Αρχές.

Ο Αριστείδης Ελ Μπουράι εργαζόταν για περισσότερα από 30 χρόνια στην οικογένεια Καρνέση. Επρόκειτο για τον άνθρωπο της οικογένειας στους Πεταλιούς, ενώ είχε τέτοια σχέση με την επιχειρηματική οικογένεια που του είχε παραχωρηθεί σπίτι στη Γλυφάδα για τις ημέρες που βρίσκεται στην Αθήνα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το MEGA και το LIVE News, μετά την απόλυσή του από την εταιρεία από την οποία μισθοδοτούνταν, η Μαρία Καρνέση φέρεται να ζήτησε από τον Αιγύπτιο να αφήσει και το σπίτι στη Γλυφάδα και αυτό πιθανολογείται πως είναι το κίνητρο πίσω από το μακελειό.

Το πρωί της Δευτέρας φαίνεται πως ειδοποιήθηκε για την απόφαση της οικογένειας να του ζητήσουν να αδειάσει το διαμέρισμα. Το σπίτι βρίσκεται πολύ κοντά στη βίλα της οικογένειας όσο και στην εταιρεία.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο 76χρονος Αιγύπτιος ανέβηκε στο γραφείο της Μαρίας Καρνέση το πρωί της Δευτέρας δίχως όπλα για να της ζητήσει μια «δεύτερη ευκαιρία». Όταν όμως η τελευταία του αρνήθηκε και εκείνος επέμεινε, φαίνεται πως υπήρξε πιο έντονη αντίδραση.

Ο 76χρονος άνδρας αποχώρησε, πήγε μέχρι το αυτοκίνητό του, οπλίστηκε και στη συνέχεια ξανανέβηκε στα γραφεία της εταιρείας σκοτώνοντας την ίδια τη Μαρία Καρνέση αλλά και ακόμα δύο άτομα, ενώ στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του.

Back to top button