COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Πανεύκολο λαχταριστό παγωτό με λευκή σοκολάτα και καβουρδισμένα αμύγδαλα σε 10 λεπτά




Ένα εύκολο, λαχταριστό παγωτό, με βάθος γεύσης, χωρίς παγωτομηχανή σε 5 λεπτά.

Δείτε πως θα φτιάξετε παγωτό με λευκή σοκολάτα και καβουρδισμένα αμύγδαλα:

Χορηγούμενο

Συστατικά
  • 100 γρ αμύγδαλα ασπρισμένα
  • 125 μλ γάλα πλήρες
  • 100 γρ λευκή κουβερτούρα ΙΟΝ
  • 300 μλ κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
  • 200 γρ γάλα ζαχαρούχο
Πανεύκολο λαχταριστό παγωτό με λευκή σοκολάτα και καβουρδισμένα αμύγδαλα σε 10 λεπτά
Μέθοδος
  1. Καβουρδίζουμε τα αμύγδαλα.
  2. Μόλις κρυώσουν, τα χτυπάμε στο μπλέντερ μαζί με το γάλα.
  3. Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί ή στα μικροκύματα και τη χτυπάμε στο μπλέντερ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά, ώσπου να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
  4. Στον κάδο του μίξερ, χτυπάμε την κρέμα γάλακτος ώσπου να πήξει.
  5. Ρίχνουμε μέσα το ζαχαρούχο γάλα και συνεχίζουμε να χτυπάμε ώσπου να ενσωματωθεί.
  6. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάμε ώσπου να έχουμε ένα ομοιογενές, κρεμώδες μείγμα.
  7. Μεταφέρουμε το μείγμα σε δοχείο που κλείνει αεροστεγώς και το τοποθετούμε για μερικές ώρες στην κατάψυξη.

Το σερβίρουμε μαζί με κομματάκια λευκής σοκοφρέτας ΙΟΝ και αμύγδαλο φιλέ.

Διαβάστε επίσης:

Χορηγούμενο



Back to top button