COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Πανεύκολο μπισκοτογλυκό για όλη την οικογένεια!




Το μπισκοτογλυκό ψυγείου είναι το πιο εύκολο γλυκό ψυγείου και είναι ιδανικό για όλες τις στιγμές της ημέρας, όπως το απόγευμα με τον καφέ, αλλά και το πρωί για ένα γλυκό ξεκίνημα της ημέρας.

 

Χορηγούμενο

 

 

 

Χορηγούμενο

Υλικά
Μπισκότα 3 συσκευασίες πτι μπερ
Για την κρέμα
Γάλα Φρέσκο 1 λίτρο
Κορν Φλαουρ 125 γραμμάρια
Κακαο 2 κουταλιές της σούπας
Κουβερτουρα 1
Ζαχαρη 1 κούπα του τσαγιού
Βανίλια 2
Βιτάμ 1 κουταλιά της σούπας
Για την σαντιγί
Μόρφατ 1
Ζαχαρούχο Γάλα 1
Για την διακόσμηση
Κουβερτουρα Μισή λιωμένη

Δείτε ακόμα Μπισκοτόγλυκο φράουλας με ζελέ
Τα μπισκοτόγλυκα είναι τα Νο1 γλυκά που επιλέγουν μικροί και μεγάλοι. Εύκολες συνταγές με απλά υλικά, δροσερά και ελαφριά στη γεύση που όλο τον χρόνο είναι η τέλεια επιλογή. Πόσο μάλλον, το Καλοκαίρι. Σήμερα λοιπόν θα φτιάξουμε ένα αφράτο μπισκοτόγλυκο με ζαχαρούχο με απλά υλικά.

Εκτέλεση για το εύκολο μπισκοτόγλυκο με ζαχαρούχο :
Αρχικά σπάμε τα πτι μπερ με τα χέρια και τα βάζουμε στην άκρη. Ξεκινάμε να φτιάχνουμε την κρέμα, κρατώντας μία κούπα από το συνολικό φρέσκο γάλα στην άκρη. Στην κούπα φρέσκο γάλα διαλύουμε το κορν φλάουρ. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε όλο το υπόλοιπο φρέσκο γάλα.

Στην κατσαρόλα προσθέτουμε επίσης την ζάχαρη, το κακάο και την κουβερτούρα και βράζουμε. Μόλις το μείγμα πάρει βράση προσθέτουμε το μείγμα με το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε διαρκώς μέχρι να πήξει η κρέμα. Μόλις η κρέμα πήξει αποσύρουμε την κατσαρόλα από την φωτιά.

Χορηγούμενο

Ρίχνουμε μέσα τα σπασμένα πτι μπερ, ανακατεύουμε και στρώνουμε το μείγμα σε ένα πυρέξ. Βάζουμε το γλυκό μας στο ψυγείο να παγώσει. Μόλις παγώσει χτυπάμε το μόρφατ μαζί με το ζαχαρούχο γάλα σε σαντιγί.

 

Χορηγούμενο



Back to top button