ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Πανεύκολο παγωτό bueno με ολόκληρα κομμάτια Kinder Bueno σε 30 λεπτά

Advertisement

Λαχταριστό και πολύ εύκολο παγωτό Bueno με ολόκληρα κομμάτια του αγαπημένου αυτού γλυκού και με σοκολατένια επικάλυψη!

Η καλύτερη συνταγή για σπιτικό παγωτό Kinder Bueno που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι:

Υλικά για το παγωτό μπουένο

  • 16 μπάρες ‏σοκολάτες Kinder Bueno
  • 4 ‏σοκολάτες Kinder Bueno
  • 400 ml ‏κρέμα γάλακτος
  • 200 ml ‏ζαχαρούχο γάλα
  • 200 γρ. ‏nutella

Υλικά για την επικάλυψη

Advertisement
  • 250 γρ. ‏κουβερτούρα σοκολάτας
  • 250 γρ. ‏κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση

1 Λιώνετε τις Kinder σοκολάτες.
2 Χτυπάτε τη κρέμα γάλακτος ώστε να γίνει σαντιγί.
3 Προσθέστε το ζαχαρούχο γάλα και τις λιωμένες Kinder. Συνεχίστε προσθέτοντας τη nutella και ανακατέψτε λίγο ακόμα.
4 Τέλος προσθέστε τα κομμάτια Kinder Bueno.
5 Στρώνετε αντικολλητική μεμβράνη σε μια μακρόστενη φόρμα και ρίχνετε το μείγμα σας εκεί.
6 Έπειτα αφήνετε το μείγμα στη κατάψυξη για 5 ώρες.
7 Ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος και μόλις αρχίσει να βγάζει φυσαλίδες στα τοιχώματα την αποσύρετε. Αφού ψιλοκόψετε τη κουβερτούρα περιχύνετε με την καυτή κρέμα γάλακτος.
8 Αφήνετε για 2-3 λεπτά το μείγμα χωρίς να ανακατέψετε και έπειτα αφού ανακατέψετε κι έχετε ένα μείγμα λείο και ομοιογενές το αφήνετε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
9 Περιχύνετε το παγωτό με την λιωμένη σοκολάτα γκανάς.

Καλλιόπη Χαραλαμποπούλου

Η Καλλιόπη Χαραλαμποπουλου είναι δημοσιογράφος, απόφοιτη του τμήματος Μ.Μ.Ε του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται από το 2004 σε νευραλγικες θέσεις που αφορούν στην επικοινωνία και τη Δημοσιογραφια. Εξειδικευεται σε πολιτικά και κοινωνικοοικονομικα θέματα καθώς και στην επικαιρότητα. Από το 2023 είναι η αρχισυντακτρια του europost.gr και γράφει καθημερινά για θέματα που αφορούν στην επικαιρότητα και συντονίζει μια ομάδα έμπειρων δημοσιογραφων
Advertisement

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Advertisement

Back to top button