Λαχταριστό και πολύ εύκολο παγωτό Bueno με ολόκληρα κομμάτια του αγαπημένου αυτού γλυκού και με σοκολατένια επικάλυψη!
Η καλύτερη συνταγή για σπιτικό παγωτό Kinder Bueno που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι:
Υλικά για το παγωτό μπουένο
- 16 μπάρες σοκολάτες Kinder Bueno
- 4 σοκολάτες Kinder Bueno
- 400 ml κρέμα γάλακτος
- 200 ml ζαχαρούχο γάλα
- 200 γρ. nutella
Υλικά για την επικάλυψη
Advertisement
- 250 γρ. κουβερτούρα σοκολάτας
- 250 γρ. κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
1 Λιώνετε τις Kinder σοκολάτες.
2 Χτυπάτε τη κρέμα γάλακτος ώστε να γίνει σαντιγί.
3 Προσθέστε το ζαχαρούχο γάλα και τις λιωμένες Kinder. Συνεχίστε προσθέτοντας τη nutella και ανακατέψτε λίγο ακόμα.
4 Τέλος προσθέστε τα κομμάτια Kinder Bueno.
5 Στρώνετε αντικολλητική μεμβράνη σε μια μακρόστενη φόρμα και ρίχνετε το μείγμα σας εκεί.
6 Έπειτα αφήνετε το μείγμα στη κατάψυξη για 5 ώρες.
7 Ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος και μόλις αρχίσει να βγάζει φυσαλίδες στα τοιχώματα την αποσύρετε. Αφού ψιλοκόψετε τη κουβερτούρα περιχύνετε με την καυτή κρέμα γάλακτος.
8 Αφήνετε για 2-3 λεπτά το μείγμα χωρίς να ανακατέψετε και έπειτα αφού ανακατέψετε κι έχετε ένα μείγμα λείο και ομοιογενές το αφήνετε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
9 Περιχύνετε το παγωτό με την λιωμένη σοκολάτα γκανάς.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα