Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020 02:54
Αρχική EΛΛΑΔΑ Πανηγυρίζουν οι αντι...

Πανηγυρίζουν οι αντιεξουσιαστές! Ελεύθεροι όλοι οι συλληφθέντες από τις καταλήψεις στο Κουκάκι! Αναβλήθηκαν οι δίκες.

Σε ζητωκραυγές ξέσπασαν αλληλέγγυοι των κατηγορουμένων για τις καταλήψεις στο Κουκάκι, όταν σήμερα το απόγευμα έμαθαν πως είναι πλέον ελεύθεροι, καθώς οι δίκες τους στα δικαστήρια της Ευελπίδων αναβλήθηκαν για το τέλος του μήνα. Οι υποστηρικτές των 20 κατηγορουμένων που είχαν συγκεντρωθεί στα δικαστήρια φώναζαν συνεχώς συνθήματα υπέρ τους και υπέρ των καταλήψεων αλλά και συνθήματα κατά των αστυνομικών και του αρμόδιου υπουργού Μιχ. Χρυσοχοΐδη.

Οι δίκες των 20 κατηγορουμένων αναβλήθηκαν για τέλη του μήνα και συγκεκριμένα για τις 22, 23 και 24 Ιανουαρίου, λόγω της απουσίας των περισσότερων αστυνομικών-μαρτύρων αλλά και της απουσίας διερμηνέα για μια δικογραφία.

Όπως δε έγινε γνωστό, σε μια από τις δικογραφίες αστυνομικοί οι οποίοι υποστηρίζουν ότι τραυματίστηκαν κατά τις συμπλοκές με τους καταληψίες, δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής. Μάλιστα όταν οι υποθέσεις εκδικασθούν στο δικαστήριο θα προσκομιστούν ιατροδικαστικές εκθέσεις.

Τέλος, παρούσα στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων ήταν σήμερα και ισχυρή αστυνομική δύναμη η οποία περιφρουρούσε το κτίριο του αυτοφώρου.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Ροή Ειδήσεων