ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πανικός στο Μαξίμου: Ο Κώστας Καραμανλής έτοιμος για νέα παρέμβαση – Η νέα εμφάνιση του πρώην πρωθυπουργού που τρομάζει το κυβερνητικό επιτελείο!

H νέα εμφάνιση του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει προκαλέσει έντονη πανικό στην κυβέρνηση.

Την ώρα που η κυβέρνηση βρίσκεται σε βέρτιγκο, μετά τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο υποκλοπών και παρακολουθήσεων, με την αντιπολίτευση να ζητάει την παραίτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, το κλίμα ανησυχίας στο Μαξίμου απογειώνεται καθώς ανακοινώθηκε νέα ομιλία του Κώστα Καραμανλή.

Μετά την παρέμβασή του για τα εθνικά θέματα και την εξωτερική πολιτική, σε ομιλία που παραχώρησε στο Μέγαρο Μουσικής τον Ιούνιο, η οποία ήταν άκρως επικριτική για την πολιτική της κυβέρνησης και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρώην πρωθυπουργός θα εμφανιστεί σε εκδήλωση μνήμης προς τιμήν του Ιωάννη Κ.Κεφαλογιάννη.

Η ομιλία του θα γίνει την Τετάρτη 31 Αυγούστου στο ανοιχτό θέατρο «Νίκος Ξυλούρης» στα Ανώγεια, σε μια πολιτική περίοδο που η κυβέρνηση δέχεται πυρά πανταχόθεν και βρίσκεται σε απόλυτη σύγχυση μετά τις αποκαλύψεις για τις υποκλοπές. Δεν είναι μάλιστα λίγοι εκείνοι που σχολιάζουν ότι η «πτώση» του πρωθυπουργού έχει ξεκινήσει. Μια ηχηρή παρέμβαση του Καραμανλή, τη δεδομένη χρονική στιγμή, κάνει το Μαξίμου να «τρέμει» για το νέο σφυροκόπημα…

Back to top button