ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πάνος Μουζουράκης: Η επική αποχώρηση με την σύντροφό του, από τον γάμο της Ελεονώρας Ζουγανέλη, που κέρδισε τις εντυπώσεις – Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας! (Φωτο)

Ο Πάνος Μουζουράκης ήταν ο μοναδικός κριτής του The Voice που βρέθηκε στο γάμο της καλής του φίλης, Ελεονώρας Ζουγανέλη. Ο τραγουδιστής επέλεξε τον πιο ακραίο τρόπο για να φύγει από τον γάμο και η αλήθεια είναι πως τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα.

Το μυστήριο τελέστηκε στο ξωκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στις Σπέτσες και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τον Σπύρο Δημητρίου είχαν στο πλευρό τους λίγους φίλους και συγγενείς, επιθυμώντας έναν πιο κλειστό γάμο.

Οι δύο τους θέλησαν να παντρευτούν μακριά από τα πολλά φώτα της δημοσιότητας, κάνοντας έναν παραδοσιακό γάμο. Ανάμεσα στους ανθρώπους που ήταν καλεσμένοι και ταξίδεψαν μέχρι τις Σπέτσες για να είναι στο πλευρό των νεόνυμφων, ήταν ο Πάνος Μουζουράκης.

Με αυτόν τον τρόπο έφυγε από τον γάμο της Ελεονώρας Ζουγανέλη ο Πάνος Μουζουράκης
Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, ο Πάνος Μουζουράκης δε θα μπορούσε να επιλέξει έναν συμβατικό τρόπο για να φύγει από τον γάμο της καλής του φίλης και έτσι κατάφερε για ακόμα μία φορά να τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα.

Πηγή: hallocy.com

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS

Back to top button