COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

STORIES

Παντελής Παντελίδης: Ποιοί τρώνε ακόμα τα λεφτά του; Πως εκμεταλλεύονται μέχρι και σήμερα τον αδικοχαμένο τραγουδιστή;


Απίστευτες αποκαλύψεις για τον Παντελή Παντελίδη συνεχίζουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον.

‘Κοράκια’ έχουν πέσει πάνω στα λεφτά του Παντελίδη και τα ξεκοκαλίζουν με άνεση και χωρίς καμία τύψη.

Χωρίς ντροπή, χωρίς τιμή και χωρίς ανθρωπιά κατασπαράζουν τα λεφτά ενός ανθρώπου που ξεκίνησε από το μηδέν και έφτασε να είναι το είδωλο της λαϊκής νεολαίας.

Πρόκειται για ανάλγητους ανθρώπους που το μόνο που κοιτάνε είναι η πλούσια ζωή τους και η καλοπέραση τους με ακριβά αυτοκίνητα και πλούσια σπίτια.

Μιλάμε εδώ για ένα τεράστιο σκάνδαλο για τα χλιδάτα στελέχη της ΑΕΠΙ που αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Λοιπόν, τι είναι η ΑΕΠΙ και πώς μπερδεύεται με τα λεφτά του Παντελίδη; Η ΑΕΠΙ ειναι μια εταιρεία που μαζεύει χρήματα για πνευματικά δικαιώματα, δηλαδή, από εκδοτικές επιχειρήσεις, καφετέριες, ξενοδοχεία, κουρεία, ψιλικατζίδικα και υποθετικά τα αποδίδει στο μεγάλο σύνολό τους σε καλλιτέχνες, τραγουδιστές και δημιουργούς.

Η ΑΕΠΙ γενικά τα παίρνει από όποιον παίζει μουσική στην επιχείρησή του ακόμη και αν έχει απλά ο άνθρωπος ένα τρανζίστορ ή μια μικρή τηλεόραση… Σου λέει «Αφού έχεις τρανζίστορ θα πληρώσεις πνευματικά δικαιώματα!!!»…

Μιλάμε για τρομερό «νταβατζηλίκι», αλλά λες, αφού τα χρήματα πηγαίνουν στους καλλιτέχνες!…

Ο Παντελίδης, από τους καλλιτέχνες θεωρείται ο περισσότερο εμπορικός, αφού τα τραγούδια του ακούγονται παντού και υποθετικά η οικογένειά του θα έπρεπε να εισπράττει τρέλα χρήματα.

Λάθος, όμως και όπως αποδείχτηκε με ένα πόρισμα καταπέλτη τα λεφτά του Παντελίδη, αλλά και άλλων τραγουδιστών, όχι μόνο δεν τα απέδιδαν στο 100%, αλλά τα έκαναν δίκαιη’ μοιρασιά μεταξύ τους στην ΑΕΠΙ.

Αμέ αυτές είναι δουλειές και ο Παντελίδης, ο Ρέμος κ.α αντί να εισπράττουν το χρήμα έπαιρναν ψίχουλα.

Σήμερα η πολύκροτη δίκη για το μοιραίο τροχαίο

Έξι χρόνια μετά το μοιραίο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον γνωστό τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, η υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο αναμένεται σήμερα να βρεθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης. Συγκεκριμένα, εκδικάζονται οι τρεις αγωγές για τις αποζημιώσεις οι οποίες στρέφονται κατά της εταιρίας στην οποία είχε ασφαλιστεί το όχημα. Προσφεύγοντες είναι τόσο οι δύο συνοδηγοί στο μοιραίο αυτοκίνητο, Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριακού, όσο και η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη.

Αν και το ποινικό σκέλος έχει μπει στο αρχείο, καθώς δεν εντοπίστηκαν ευθύνες τρίτων για την εκτροπή του αυτοκινήτου που οδήγησε στο θάνατο του αγαπητού τραγουδιστή, το Πρωτοδικείο Αθηνών θα ασχοληθεί με το αστικό κομμάτι.

Τι θα συζητηθεί στο Πρωτοδικείο της Αθήνας
Οι δύο γυναίκες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο του τραγουδιστή, Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου, έχουν καταθέσει αγωγές σε βάρος της ασφαλιστικής εταιρίας διεκδικώντας αποζημιώσεις για όσα υπέστησαν εξαιτίας του τροχαίου. Η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του δυστυχήματος με την οικογένεια του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη να επιμένει μέχρι και σήμερα πως εκείνος δεν ήταν στο αυτοκίνητο.

Η Μίνα Αρναούτη, η οποία τα τελευταία χρόνια βρίσκεται και σε δικαστική διαμάχη με την οικογένεια Παντελίδη, στην αγωγή της, αξιώνει 500.000 ευρώ για ηθική βλάβη, 500.000 ευρώ για οικονομική αποζημίωση, 73.500 ευρώ για εισοδήματα που θα είχε τα επόμενα 20 χρόνια, αν δεν είχε τραυματιστεί, 60.950 ευρώ για πλαστικές επεμβάσεις επανορθωτικής αποκατάστασης, ενώ το υπόλοιπο ποσό αφορά νοσήλια, αποκλειστικές νοσοκόμες και άλλα.

Η Μίνα Αρναούτη στο δικόγραφο της αγωγής που έχει καταθέσει με την οποία διεκδικεί την αποζημίωση από την ασφαλιστική εταιρία αναφέρεται στα πολύωρα χειρουργεία που έκανε μετά το δυστύχημα και τα σωματικά και ψυχολογικά τραύματα που της έχει αφήσει αυτή η υπόθεση. Στην αγωγή της επίσης η Μίνα Αρναούτη επισημαίνει πως ξύπνησε έπειτα από περίπου 40 ημέρες από το τροχαίο, στη ΜΕΘ και έπαθε σοκ από την εικόνα που αντίκρισε.

«Δεν με αναγνώριζα στον καθρέφτη. Ήμουν ένα κουβάρι από κόκαλα, σίδερα και σωληνάκια, παντελώς αδύναμη, ανίκανη για την παραμικρή κίνηση. Μετά την αφαίρεση της τραχειοστομίας δεν έβγαινε η φωνή μου, η οποία επανήλθε σταδιακά μετά από 2 εβδομάδες» τονίζει στο δικόγραφο της αγωγής. Συνολικά νοσηλεύτηκε για 189 ημέρες, ενώ υπεβλήθη σε 16 χειρουργικές επεμβάσεις. Στο πλευρό της βρισκόταν συνεχώς η μητέρα της. Η ίδια ήταν αδύναμη και ανίκανη να αυτοεξυπηρετηθεί.

Στην αγωγή τονίζει πως σήμερα η αναπηρία της υπολογίζεται στο 36% κατ΄ελάχιστο, χωρίς όμως να έχουν υπολογιστεί οι θωρακοχειρουργικές βλάβες, αλλά και οι επιπτώσεις στην ψυχολογία της. «Εξακολουθώ να βιώνω επαναλαμβανόμενες και παρείσακτες ανακλήσεις του γεγονότος (flashbacks), κρίσεις πανικού αναπνευστικού τύπου και να πάσχω από αγχώδη καταθλιπτική διάθεση αντιδραστικού τύπου» υπογραμμίζει επίσης στην αγωγή της.

Σήμερα θα εκδικαστεί και η αγωγή της Φρόσως Κυριάκου, που επίσης επέβαινε στο αυτοκίνητο η οποία διεκδικεί το ποσό των 94.630 ευρώ από τα οποία τα 80.000 αφορούν την ηθική βλάβη και το υπόλοιπο ποσό είναι για νοσήλια και άλλα.

Αγωγή κατά της ασφαλιστικής εταιρίας έχει καταθέσει και η οικογένεια Παντελίδη, η οποία, παρά τα αντίθετα πορίσματα των δικαστικών αρχών που έχουν καταλήξει πως το πολυτελές τζιπ το οδηγούσε ο τραγουδιστής, επιμένει μέχρι και σήμερα πως οδηγός ήταν η Φρόσω Κυριάκου.

Back to top button