ΑΡΘΡΑ ΓΝΩΜΗΣ

Παραμένει άφαντος ο Τσιόδρας, με τον Μαγιορκίνη να προσπαθεί να παίξει δυο ρόλους: Του επιστήμονα, αλλά και του επικοινωνιολόγου της κυβέρνησης!

Της σύνταξης του europost.gr

Ενώ ο κορωνοϊός ‘καλπάζει’ σε  όλη την Ελλάδα και έχει αρχίσει να προσβάλλει δημόσιους λειτουργούς, που υπηρετούν σε εξαιρετικά ευαίσθητες κρατικές δομές, εξακολουθεί να παραμένει άφαντος ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, με τον επίκουρο καθηγητή Γκίκα Μαγιορκίνη να προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στην αποστολή του ειδικού επιστήμονα από τη μια και του επικοινωνιολόγου της κυβέρνησης από την άλλη.

Ο Μαγιορκίνης σε καμία περίπτωση δεν είναι Τσιόδρας. Είναι καλός και άξιος επιστήμονας, αλλά δύσκολα μπορεί να κρύψει τις φιλοδοξίες του και την υποκρυπτόμενη επιθυμία του να παίξει ρόλο αργότερα στον δημόσιο βίο. Προσπαθεί, λοιπόν, να κάνει σωστή επιστημονική ενημέρωση και ταυτόχρονα να καλύψει τα κενά, τις παραλήψεις, την αμηχανία και τις αδεξιότητες της κυβερνητικής πολιτικής από μέρα σε μέρα.

Την ίδια στιγμή τα κρούσματα του κορωνοϊού αυξάνονται με ταχύτατους ρυθμούς και φτάνουν σε αριθμούς ρεκόρ, με την κυβέρνηση να προσπαθεί με ‘μπαλώματα’ να συμμαζέψει την κατάσταση.

Το europost.gr έχει συλλέξει πολλά και διασταυρωμένα στοιχεία από το παρασκήνιο των εξελίξεων που σχετίζονται και με τον ρόλο πολλών επωνύμων κρατικών αξιωματούχων και κυβερνητικών παραγόντων.

Για την ώρα επιφυλάσσεται να τα δημοσιεύσει περιμένοντας να δεί πως θα εξελιχθούν τα πράματα τις επόμενες μέρες. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να μην χρειαστεί να δημοσιεύσουμε τα στοιχεία του ρεπορτάζ, που έχουν περιέλθει σε γνώση μας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Back to top button