Κυριακή 9 Αυγούστου 2020 17:52
Αρχική EΛΛΑΔΑ Παραμένει στο νοσοκο...

Παραμένει στο νοσοκομείο η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: Τι αναφέρουν οι γιατροί για την κατάσταση της υγείας της?…

Λίγο μετά την κατάθεσή της η Κυριακή Τοπαλουδη, μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη δεν αντέχει την συναισθηματική φόρτιση, καταρρέει στο δικαστήριο και μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την ένταση της όλης διαδικασίας ανέβηκαν οι τιμές του σακχάρου στον οργανισμό της και διακομίστηκε στο Σωτηρία που εφημέρευε.

Στο νοσοκομείο της έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις στο τμήμα επειγόντων περιστατικών και οι γιατροί αποφάσισαν την εισαγωγή της στην παθολογική κλινική κυρίως για προληπτικούς λόγους, αλλά και για περαιτέρω εξετάσεις. Στο πλευρό της βρίσκεται συντετριμμένος ο σύζυγός της και στενοί συγγενείς.

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη ξέσπασε στο δικαστήριο κατά των δύο ανδρών που κατηγορούνται για τη δολοφονία της κόρης της… Δεν άντεξε στο τέλος και γυρνώντας προς το μέρος των κατηγορουμένων είπε. «Θέλω να δω τις φάτσες τους έχω το δικαίωμα… Δις ισόβια δεν θα δουν το φως του ήλιου για να δικαιωθώ. Θα τους σκοτώσω εγώ, δεν θα γλιτώσετε από τα χέρια μου. Εγώ θα την κάνω τη δουλειά. Η Ελένη ήταν ό,τι πιο όμορφο χάρηκα όταν τη γέννησα».

Συγκλόνισε και ο πατέρας της Γιάννης μιλώντας στους δημοσιογράφους έξω από το δικαστήριο. «Από την ημέρα που γεννήθηκε στις 14 Ιανουαρίου 1997 είναι μαζί μας και θα συνεχίσει να είναι».

Στο δικαστήριο βρέθηκε και η Μάγδα Φύσσα, η οποία με μια αγκαλιά στήριξε την Κυριακή Τοπαλούδη. Ηταν κοντά της σε αυτή τη δύσκολη στιγμή κρατώντας της το χέρι.

-διαφ.-


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Ροή Ειδήσεων