COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

EΛΛΑΔΑ

Πάτρα – Ρούλα Πισπιρίγκου – Συγκλονιστικές αποκαλύψεις: Το νέο εύρημα στην ιστολογική της Τζωρτζίνας, το εγκληματολογικό σεμινάριο και τα ενδονοσοκομειακά φάρμακα που αναζητούσε η 33χρονη κατηγορούμενη! (Φωτο και βίντεο)


Μια ουσία που αναζήτησε στο διαδίκτυο η Ρούλα Πισπιρίγκου δύο ημέρες πριν εισαχθεί Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο, προκαλεί το ενδιαφέρον των Αρχών, όπως προέκυψε μετά την άρση του απορρήτου για τις ηλεκτρονικές συσκευές της 33χρονης.

Όπως αποκάλυψε το Star, ξαφνικά στις 17 Ιανουαρίου η Ρούλα Πισπιρίγκου αναζήτησε πληροφορίες για την ουσία μιδαζολάμη, την οποία ωστόσο, οι γιατροί χορήγησαν στην εννιάχρονη (σε Ωνάσειο και Αγλαΐα Κυριακού) αφότου εισήχθη με ανεξήγητα επεισόδια με σπασμούς, τα οποία προσπαθούσαν να καταστείλουν με το συγκεκριμένο ενδονοσοκομειακό φάρμακο.

Τα ερωτήματα των ερευνητών για την αναζήτηση αυτής της ουσίας, η οποία επιδρά μαζί με την κεταμίνη στον οργανισμό, αφορούν το πώς γνώριζε η Ρούλα Πισπιρίγκου ότι θα χορηγηθεί η μιδαζολάμη εντός του νοσοκομείου και το γιατί αναζήτησε την ουσία αυτή, αφού όπως αποκάλυψαν οι διαδικτυακές της «έρευνες», έψαχνε φάρμακα τα οποία δεν είχαν χορηγηθεί ακόμα στη Τζωρτζίνα!

Μάλιστα, στην τοξικολογική έκθεση του παιδιού φαίνεται το πώς λειτούργησε και αλληλεπίδρασε η κεταμίνη και με την μιδαζολάμη, αλλά και με τα άλλα φάρμακα που έπαιρνε η εννιάχρονη για την εγκεφαλοπάθεια. Σύμφωνα με το Star, οι Αρχές θεωρούν ότι είχε μελετήσει ακόμα τα φάρμακα που δίνονταν στο νοσοκομεία σε συνδυασμό με την κεταμίνη!

Αντιδρούσε στην αλλαγή φαρμάκων
Και ίσως γι’ αυτό η κατάθεση μιας εκ των παιδιάτρων του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, έχει ιδιαίτερη βαρύτητα. Είπε για την αντίδραση της 33χρονης σε ενημέρωση για αλλαγή φαρμάκων στο παιδί της:

«Ανέβασα την Τζωρτζίνα στον θάλαμο και ενημέρωσα τη μαμά για την αλλαγή του φαρμάκου που συστήνουν οι καρδιολόγοι. Αυτή εξέφρασε αντιρρήσεις και μου είπε ότι ο κ.Ηλιάδης στη ΜΕΘ Πατρών είναι αυτός που ρυθμίζει τα καρδιολογικά της Τζωρτζίνας».

Νέο εύρημα στην ιστολογική
Εκτός από το πνευμονικό οίδημα, η ιστολογική εξέταση της Τζωρτζίνας έδειξε και βλάβη στο ήπαρ, γεγονός που φαίνεται να ενισχύει την κατηγορία για τη χορήγηση του δηλητηρίου στο παιδί.

Η βλάβη ερμηνεύθηκε με βάση τον έλεγχο που έγινε στις φαρμακευτικές ουσίες που έπαιρνε η εννιάχρονη, καθώς από μόνη της δεν έβγαζε νόημα. Ο εντοπισμός της κεταμίνης έριξε «φως» στο μυστήριο, καθώς η ουσία εντοπίστηκε τόσο στην τοξικολογική, όσο και στην ιστολογική εξέταση, συνεπώς ήταν πλέον βέβαιο ότι η βλάβη στο ήπαρ προήλθε από την κεταμίνη.

Σύμφωνα με τον ιστοπαθολόγο που εξέτασε όλα τα όργανα της Τζωρτζίνας, δεν υπήρχε άλλη βλάβη που θα μπορούσε να δικαιολογήσει τα ανεξήγητα και συνεχή επεισόδια της εννιάχρονης από τον Απρίλιο του 2021 μέχρι τον Ιανουάριο του 2022 που άφησε την τελευταία της πνοή.

Κατερινόπουλος: «Δικοί της άνθρωποι έδωσαν την κεταμίνη»
Ένα από τα ερωτήματα στην υπόθεση της δολοφονίας της Τζωρτζίνας, είναι το που βρήκε την κεταμίνη η μητέρα της, η οποία θυμίζουμε ότι είναι προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Σύμφωνα με τον Ταξίαρχο εν αποστρατεία Θανάση Κατερινόπουλο, κάποιος από το στενό περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου, της προμήθευσε την κεταμίνη:

«Η κεταμίνη είναι μια ουσία την οποία βρήκε στη μαύρη αγορά και καλό είναι οι αρχές να ψάξουν και στον οικογενειακό περίγυρο. Δικοί της άνθρωποι της την έδωσαν και προφανώς θα γνώριζαν και για ποιον λόγο της την δίνουν. Ας το ψάξει η ανακρίτρια και οι αρχές», είπε χαρακτηριστικά.

Οι διαδικτυακές αναζητήσεις για τα ενδονοσοκομειακά φάρμακα

«Κανένας γονέας δεν αναζητεί τα φάρμακα που μπορεί να πάρει το παιδί του η τις παρενέργειες που μπορεί να έχουν αυτά. Το πολύ-πολύ να ρωτήσουν τον γιατρό αν το πρόβλημα του παιδιού οφείλεται στο φάρμακα. Εδώ υπάρχει μια μεθόδευση που δείχνει προμελέτη».

Πλήρωσε εγκληματολογικό σεμινάριο ενώ δεν είχε πληρώσει για την κηδεία
Ο κ.Κατερινόπουλος αναφέρθηκε ακόμα και στο περιβόητο σεμινάριο εγκληματολογίας που είχε παρακολουθήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου, σχολιάζοντας πως ήταν πληρωμένο, την ώρα που μαζί με τον Μάνο Δασκαλάκη έκαναν έρανο για την κηδεία της Ίριδας:

«Παρακολουθούσε ένα σεμινάριο στην Πάντειο με τίτλο “εγκληματολογία στο μυαλό ενός δράστη’’. Πήρε κάποιες γνώσεις από εκεί. Ο σύζυγος της πλήρωσε αυτό το σεμινάριο 590 ευρώ τη στιγμή που έκαναν έρανο για να κάνουν την κηδεία της Ίριδας στην Πάτρα. Μάλιστα, στη μέση του σεμιναρίου δόθηκε και ένας ποδοσφαιρικός αγώνας στην Πάτρα, στον οποίο οι ομάδες δώρισαν 3.000 στη Ρούλα Πισπιρίγκου για την θεραπεία της Τζωρτζίνας».

Back to top button