COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Πίτσα της τεμπέλας: Η πιο εύκολη σπιτική πίτσα σπέσιαλ,σε χρόνο ρεκόρ!




Η συνταγή για πίτσα που αγαπάει κάθε παιδί! Και γιατί όχι και μεγάλος! Πανεύκολη και πάνω απ’όλα υγιεινή χωρίς περιττά λιπαρα.

Διαβάστε τη συνταγή παρακάτω:

Χορηγούμενο

Υλικά
Αλεύρι Για Όλες Τις Χρήσεις 400 γρ
Νερό 300 γρ
Ξερή Μαγιά 9 γρ
Βουτυρο 50 γρ
Αλατι 1 κτσ
Ζαχαρη 1 κτγ
Ελαιολαδο 20 γρ
Σαλτσα για πίτσα
Πιπεριά 1 κόκκινη
Πιπεριά 1 πράσινη
Ζαμπόν 100 γρ ωμοπλάτη
Γκούντα 300 γρ
Μοτσαρελα 300 γρ
Φτιάχνουμε πίτσα σπέσιαλ με ζαμπόν, μοτσαρέλα και διάφορες πιπεριές σε χρόνο ρεκόρ! Σπιτική ζύμη πίτσας χωρίς γάλα και αυγά, που γίνεται γρήγορα και εύκολα. Είτε είσαι αρχάρια είτε βαριέσαι να ετοιμάσεις κάτι..αυτή η συνταγή για πίτσα θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση και θα ξετρελάνει και όλη την οικογένεια! Μπορείτε να τη φτιάχνετε και σε παιδικά πάρτι!

*ταψί=35χ40

 

Χορηγούμενο

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ξεκινάμε την συνταγή και σε ένα μπολ ρίχνουμε χλιαρό νερό.Συνεχίζουμε και προσθέτουμε 50 γρ λιωμένο βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου(για να μην καψουμε την μαγιά).Έπειτα προσθέτουμε την ζάχαρη και την ξηρή μαγιά και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί τελείως η μαγιά.Συνεχίζουμε και ρίχνουμε όλο το αλεύρι μαζί με το 1κτσ αλάτι και ανακατεύουμε πολύ καλά.

Η ζύμη θα έχει μορφή ελαστική και θα κολλάει.Ρίχνουμε 20 γρ ελαιόλαδο στην ζύμη και λαδώνουμε πολύ καλά τα χέρια μας.Πιάνουμε την ζύμη με τα λαδωμένα χέρια και την βάζουμε σε ένα ταψί 35χ40 αφού πρώτα έχουμε βάλει μια λαδόκολλα.

Ανοίγουμε σε όλες τις πλευρές του ταψιού το ζυμάρι με τα χέρια.Μόλις το έχουμε ανοίξει καλά προσθέτουμε την σάλτσα για πίτσα.Συνεχίζουμε βάζοντας τα κασέρια να καλυφθεί καλα όλη η επιφάνεια και με ένα πίλνερ κόβουμε την χοιρινή ωμοπλάτη σε λεπτές φέτες.

Χορηγούμενο

Έπειτα προσθέτουμε τις πιπεριές και βάζουμε την πίτσα για ψήσιμο.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για 15 λεπτά στους 200 c και για ακόμη 5 λεπτά στην κάτω αντίσταση

.Μόλις ψηθεί βγάζουμε την πίτσα και την αποσύρουμε από την λαδόκολλα.Την αφήνουμε λίγο να κρυώσει και έπειτα με ένα μαχαίρι την κόβουμε σε κομμάτια(βγάζει περίπου 13 μεγάλα κομμάτια).

Η πίτσα είναι έτοιμη υπέροχη,πεντανόστιμη σε ελάχιστο χρόνο σε σχέση με άλλες συνταγές για πίτσα.Δοκιμάστε την και θα ενθουσιαστείτε!!!Καλή σας επιτυχία!!!

Χορηγούμενο

 




Back to top button