ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιά είναι η Ελληνίδα μοντέλο-«πράκτορας της KGB», που κάνει καριέρα στο Μεξικό?…

Η πρώην παίκτρια του Greece’s Next Top Model, Ντένια Αγαλιανού, μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για τη ζωή και την καριέρα της στο Μεξικό. Την Ντένια τη γνωρίσαμε το 2009 όταν δοκίμαζε τις δυνάμεις της στο εν λόγω ριάλιτι μόδας. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται ως ηθοποιός στο Μεξικό. Σήμερα το μεσημέρι εμφανίστηκε μέσω skype στην Ελένη Μενεγάκη και μίλησε για το ταξίδι από τον χώρο του modelling στην υποκριτική, για τις δυσκολίες που συνάντησε μέχρις ότου γίνει αποδεκτή στο Μεξικό αλλά και για την καριέρα στο Netflix.

«Δεν ήξερα κανέναν όταν ήρθα! Θα ερχόμουν μόνο για τρεις μήνες και οι τρεις μήνες έγιναν 10 χρόνια. Ήταν δύσκολα στην αρχή, όπως όλες οι αρχές, αλλά μετά άρχισα να μαθαίνω Ισπανικά, να κάνω φίλους, μπήκα στη σχολή μου, οπότε η ζωή μου μετά ήταν η υποκριτική και τα μαθήματα Ισπανικών, προφοράς και μετά από τρία χρόνια που τελείωσε η σχολή μου εμφανίστηκε η πρώτη ευκαιρία» δήλωσε ενώ αναφέρθηκε σε όλες τις αρνητικές κριτικές αλλά και το bullying που δέχθηκε λόγω της ελληνικής καταγωγής της.

Σημειώνεται, πως η Ντένια ένα χρόνο μετά τη συμμετοχή της στο GNTM μετακόμισε στο Μεξικό. Το 2017 πρωταγωνίστησε σε μία από τις πιο γνωστές σειρές του Μεξικό, το «Synchronia», που απέκτησε φανατικό κοινό σε 26 χώρες, ενώ πλέον πρωταγωνιστεί στη σειρά του Netflix «El Dragon» και κάνει τη δαιμόνια πράκτορα της KGB.

Δείτε παρακάτω όσα είπε:

Back to top button