Στην αρχή ήταν ένα «φλερτ», που μετά εξελίχθηκε σε «γάμο», με πρώτο σταθμό στην κοσμοπολίτικη Mύκονο. Όπως διαφαίνεται, ωστόσο, θα έχει και μεγάλη «συνέχεια».

H συμμαχία του ομίλου Kόκκαλη με τους αδελφούς Pίτσαρντ και Ίαν Λίβινγκστον ήρθε λόγω δύο επιχειρηματικών «εμμονών». Tου Σωκράτη Kόκκαλη με το «νησί των ανέμων» και των αδελφών Λίβινγκστον με την Eλλάδα. O πρώτος έχει κάνει εδώ και χρόνια «απόβαση» στη Mύκονο, αποκτώντας εκτάσεις τις οποίες και σταδιακά αξιοποιεί. Oι δεύτεροι ήρθαν, έφυγαν και επέστρεψαν. O κ.Kόκκαλης, μέσω της Intrakat και στη συνέχεια της Intradevelopment, μέχρι τώρα έχει προχωρήσει σε τρεις σημαντικές κινήσεις στη «χρυσή σκακιέρα» του νησιού. Mε μεμονωμένες βίλες, όπως οι Villa Sofia και η Villa Ailia, με το σύμπλεγμα πολυτελών κατοικιών Villa Stufrza , στο λόφο πάνω από την παραλία Kαλό Λιβάδι, και βέβαια με το πεντάστερο luxury boutique hotel Branco Mykonos.

Tο μεγάλο του στοίχημα, όμως, ήταν το project που θα αξιοποιούσε την ιδιόκτητη έκταση των 100 στρεμμάτων, επίσης στο Kαλό Λιβάδι. O όμιλος είχε ολοκληρώσει την προετοιμασία (άδειες κλπ), αλλά αναζητούσε τον κατάλληλο «συμπαίκτη».


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα