Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020 14:07
STORIES Ποιός υφυπουργός της κυβέ...

Ποιός υφυπουργός της κυβέρνησης μπήκε σε καραντίνα για κορωνοϊό;

Ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Βασίλης Διγαλάκης έκανε γνωστό μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ότι μέλος από το στενό του οικογενειακό περιβάλλον, υπεβλήθη, για προληπτικούς λόγους, σε τεστ για τον κορωνοϊό, δίχως να έχει παρουσιάσει κάποιο σύμπτωμα, και βγήκε θετικό.

- διαφ. -

Ακολούθως, ο Υφυπουργός με όλα τα μέλη της οικογένειάς του υπεβλήθησαν σε τεστ τα οποία είχαν αρνητικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, ο υφυπουργός εφαρμόζει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και παροτρύνει τον κόσμο να κάνει το ίδιο.

«Ο κορωνοϊός μας απειλεί όλους και καθένας από εμάς ενδέχεται να φέρει τον ιό ασυμπτωματικά. Άτομο του στενού οικογενειακού μου περιβάλλοντος υποβλήθηκε σε τεστ για τον COVID-19 προληπτικά, πριν από ταξίδι, χωρίς να έχει εκδηλώσει συμπτώματα. Το τεστ βγήκε θετικό. Άμεσα, ως οφείλαμε, τόσο εγώ, όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μου κάναμε το τεστ, αν και δεν είχαμε κανένα σύμπτωμα. Τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά για όλους. Θα παραμείνουμε σε κατ’ οίκον περιορισμό, εργαζόμενοι από απόσταση τις επόμενες ημέρες, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών».

Ο κορωνοϊός μας απειλεί όλους και καθένας από εμάς ενδέχεται να φέρει τον ιό ασυμπτωματικά. Άτομο του στενού…

Gepostet von Βασίλης Διγαλάκης am Dienstag, 25. August 2020

- διαφ -
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο europost.gr
- διαφ -

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα