ΑΡΘΡΑ ΓΝΩΜΗΣ

Πόλος “έλξης” εγκληματιών από όλο τον κόσμο η Ελλάδα – Από τύχη πιάστηκαν οι 4 Αλβανοί Ρομά που σκότωσαν στο ξύλο έναν σεκιουριτά που ξενυχτούσε ως φύλακας εργοταξίου φωτοβολταϊκών κοντά στον ΧΥΤΑ της Φυλής.

Πέταξαν το κινητό του που το βρήκε περαστικός και το παρέδωσε στην Αστυνομία

Διεθνής πόλος έλξης εγκληματικών συμμοριών έχει γίνει η Ελλάδα. Δεν μας έφθαναν οι παραβατικές ομάδες των Ελλήνων Ρομά, τώρα συρρέουν και Ρομά από άλλες χώρες με παρόμοια εγκληματικά ενδιαφέροντα.

Μια τέτοια ομάδα νέων κακοποιών δολοφόνησε με άγριο τρόπο έναν άνθρωπο του μεροκάματου, υπάλληλο εταιρείας σεκιούριτι, που ξενυχτούσε για να βγάλει λίγα ευρώ και να τα δώσει στην οικογένεια του. Ηταν ένα ξημέρωμα του περασμένου Ιουλίου, όταν 4 Αλβανοί Ρομά επιτέθηκαν στον άτυχο φύλακα εργοταξίου φωτοβολταϊκών κοντά στον ΧΥΤΑ της Φυλής. Τον χτύπησαν άγρια με σιδηρολοστούς στο κεφάλι! Τον σκότωσαν στο ξύλο, έναν άνθρωπο της βιοπάλης και του μεροκάματου!

Σαν άγρια θηρία έπεσαν επάνω του και τον άφησαν μισοπεθαμένο από τα λυσσαλέα χτυπήματα. Σε λίγες ώρες ξεψύχησε στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.
Η ΕΛ.ΑΣ δεν θα έπιανε τους δράστες, εάν η τύχη δεν την ευνοούσε. Τα τέσσερα νεαρά κτήνη, έφυγαν από τον τόπο του μακελειού, αφού έκλεψαν κυρίως χαλκό και πήγαν σε καφετέρια στα Πατήσια για να χαλαρώσουν. Κα ποια στιγμή ο ένας από τους 4 πέταξε το κινητό του θύματος στον δρόμο, για να το ξεφορτωθεί. Εκεί το βρήκε τυχαία ένας περαστικός, που είχε συνείδηση ως πολίτης. Πήρε την τελευταία κλήση που είχε πάρει ο μακαρίτης και βρήκε την γυναίκα του. Από εκεί εντοπίστηκαν οι δράστες που είχαν καταγραφεί από τις κάμερες της καφετέριας. Και που τους βρήκαν όμως, τι έγινε; Σε λίγα χρονάκια θα είναι πάλι έξω και θα συνεχίσουν την δολοφονική τους δράση “όμορφα και καλά”!

Back to top button