Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση του χωρισμού του CEO της Amazon, Τζεφ Μπέζος με την επί 25 χρόνια σύζυγό του, ΜακΚένζι.

Το ζευγάρι εξέδωσε από κοινού ανακοίνωση πως χωρίζουν σε πολύ φιλικό κλίμα και πως θα μείνουν φίλοι για πάντα, την ώρα μάλιστα που δημοσιεύματα όχι μόνο κάνουν λόγο για εξωσυζυγική σχέση του πιο πλούσιου ανθρώπου στον κόσμο με πρώην παρουσιάστρια, αλλά παρουσιάζουην και τα πειστήρια αυτής. Δηλαδή τα sms με τα ερωτόλογα που αντάλλασσαν αλλά και τις σέξι selfie του Τζέφ Μπέζος με το… πέος του.

Το ζευγάρι που ήταν μαζί πριν ακόμη ο Τζεφ Μπέζος κάνει τα πρώτα του βήματα στην Amazon,  κατάφεραν μέσα σε 20 χρόνια περίπου να κατακτήσουν την πρώτη θέση της λίστας του Forbes, με περιουσία που ξεπερνά τα 130 δισ.ευρώ, τα οποία μάλιστα το πιθανότερο είναι ότι θα τα μοιραστούν, καθώς δεν είχαν κανει προγαμίαιο συμβόλαιο και ο νόμος της πολιτείας όπου διαμένουν προβλέπει ρητά ότι σε περίπτωση διαζυγίου μοιράζονται στη μέση την περιουσία τους.

Και καθώς στη ζωή τους ήρθαν πολλά, πολλά, πολλά όμως λεφτά και επειδή με τα λεφτά… αγοράζονται αρκετά πράγματα, Τζεφ και Μακένζι Μπέζος διόρθωσαν την εξωτερική τους εμφάνιση όσο μπορούσαν και έδωσαν στην εικόνα τους την αναγκαία λάμψη, την αναγκαία χρυσόσκονη που κάθε ζάμπλουτο ζευγάρι οφείλει στον εαυτό του. Ετσι προσέλαβαν στιλίστες, προσωπικές βοηθούς, συμβούλους, κωμμωτές, μακιγιέζ, γυμναστές, διαιτολόγους και φυσικά επισκέφθηκαν τους πλαστικούς τους, καταφέρνοντας σε λίγα χρόνια, με αρκετά εκατομμύρια βέβαια, να κάνουν την απόλυτη μεταμόρφωση από ένα άσχημο -κατά κοινή ομολογία- ζευγάρι σε ένα όχι όμορφο, αλλά σίγουρα κομψό, σικάτο και τόσο γκλαμουράτο ζεύγος, όσο αξίζει στους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου. Κατάφεραν με άλλα λόγια να αγοράσουν αυτήν την εσάνς Χόλιγουντ που καθένας που ξεκινά από το τίποτα, ονειρεύεται.

Πιο μεγάλη σίγουρα είναι η αλλαγή της ΜακΚένζι Μπέζος, μυθιστοριογράφος στο επάγγελμα, η οποία στις φωτογραφίες από το μακρινό 2003 δίπλα στον Τζεφ Μπέζος, έμοιαζε με ντροπαλή, άβγαλτη επαρχιώτισσα.

Ασχημη, με κοντό μαλλί και αδιάφορο, εφηβικό στιλ, έμοιαζε να αδιαφορεί πλήρως για την εικόνα της και να μην έχει καμία αίσθηση του στιλ.

Τα πράγματα, σιγά σιγά άρχισαν να αλλάζουν.

Παρότι το χρήμα άρχισε να ρέει, η αλήθεια είναι, η συγκλονιστική αλλαγή της Μακένζι Μπέζος ήρθε μετά το 2010, το 2013 και πολύ περισσότερο το 2015.

Η γυναίκα του πλουσιότερου ανθρώπου του κόσμου, προσέλαβε στρατιές ειδικών για την εικόνα της, έκανε αρκετές πλαστικές και κατάφερε το απόλυτο makeover.

Οσο για το τι έκανε; Πολύ γυμναστική, πολλές θεραπείες στο πρόσωπο, άρχισε να βάφεται και να περιποιείται τον εαυτό της, μάκρυνε το μαλλί, έβαλε στήθος και μάγουλα. Και κάπως έτσι δημιουργήθηκε η καινούργια Μακένζι, η οποία όμως δεν φαίνεται να συγκίνησε ιδιαίτερα τον Τζεφ Μπέζος, αφού την ίδια εποχή που η σύζυγός του αλλάζει την εικόνα της, εκείνος άρχισε να πετάει σε… άλλες αγκαλιές.

Το δικό του makeover,όμως, έκανε όμως και ο Τζεφ Μπέζος.

Και αυτός, όπως κάθε πετυχημένος CEO oφείλει στον εαυτό του, έκανε πολύ γυμναστική, άλλαξε εντελώς στιλ, έκανε και τα μπότοξ του και κατάφερε και εκείνος να βελτιώσει την εικόνα του.

Το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε το 1992 όταν ο Τζεφ πήρε συνέντευξη για δουλειά από την ΜακΚένζι στην εταιρεία διαχείρισης επενδύσεων της DE Shaw.

Εκείνη την εποχή, ο Τζεφ ήταν αντιπρόεδρος της εταιρείας και η ΜακΚένζι είχε προσέλθει ως ερευνητικός συνεργάτης σύμφωνα με τον Business Insider.

Οι δύο αποφοίτοι του Πρίνστον άρχισαν να βγαίνουν τρεις μήνες αργότερα και παντρεύτηκαν το 1993.

Ετσι ο γάμος τους έγινε πριν ο Μπέζος δημιουργήσει την Amazon, εγχείρημα το οποίο ξεκίνησε σε ένα γκαράζ στο Σιάτλ το 1994.

Μάλιστα, το Amazon είχε ξεκινήσει αρχικά ως ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο και ο Τζέφ έμοιαζε περισσότερο ως βιβλιοθηκονόμος παρά με ιδρυτή εταιρίας που σήμερα αξίζει σχεδόν  1 τρισεκατομμύριο δολάρια.

Η μεταμόρφωση του ζευγαριού στιλιστικά και εμφανισιακά από το 2013 ως το 2017:

 


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα