Έναν άνδρα που πέρασε τρεις ώρες το πρωί του περασμένου Σαββάτου γλύφοντας το κουδούνι του σπιτιού μίας οικογένειας αναζητούν οι Αρχές της Καλιφόρνια.

Ο 33χρονος Roberto Daniel Arroyo καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας του σπιτιού να διαπράττει αυτήν την αλλόκοτη πράξη σχεδόν επί 180 λεπτά, αλλάζοντας κατά διαστήματα τη στάση του κεφαλιού του ώστε να μην του ξεφύγει καμία πλευρά του κουδουνιού.

Στη συνέχεια ο διαταραγμένος άνδρας ούρησε στον κήπο της οικογένειας και συνέχισε την περιπλάνησή του στα γειτονικά σπίτια, χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί αν προσπάθησε να… ερωτοτροπήσει και με άλλα κουδούνια.

Το ζεύγος Dungan απουσίαζε εκείνη την ώρα από το σπίτι, ωστόσο στο εσωτερικό του βρίσκονταν δύο από τα παιδιά τους, που κοιμόντουσαν ανυποψίαστα.

Όταν το ζευγάρι εξέτασε το υλικό της καταγραφής, έχοντας ειδοποιηθεί για «ασυνήθιστη δραστηριότητα» νωρίς το πρωί του Σαββάτου, κάλεσε αμέσως τις Αρχές. To οπτικό υλικό από την κάμερα ήταν πολύ καθαρό, και έτσι δεν ήταν δύσκολο να ταυτοποιηθεί ο ύποπτος, ο οποίος παραμένει μέχρι σήμερα ασύλληπτος.

Πάντως οι ιδιοκτήτες του κουδουνιού εμφανίζονται αρκετά ψύχραιμοι, αφού πιστεύουν ότι το σπίτι τους επιλέχθηκε τελείως τυχαία από τον 33χρονο φετιχιστή. «Αν και αρχικά ανησύχησα, πλέον δεν μπορώ παρά να γελάσω, αφού ουσιαστικά δεν έκανε τίποτα κακό», δήλωσε στο Sky News η κυρία Ντάνγκαν.

Ο Arroyo μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της παράνομης εισβολής και της κλοπής, αφού αφαίρεσε ορισμένα μικροαντικείμενα απο τους γειτονικούς κήπους.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα