Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020 21:18
EΛΛΑΔΑ Προσοχή! “Σάτυρος” παρενο...

Προσοχή! “Σάτυρος” παρενοχλεί κοπέλες νυχτερινές ώρες! Δείτε πως και πού επιτίθεται στα θύματά του…

Τον τρόμο σκορπά τις νυχτερινές ώρες στη Λαμία άγνωστος, ο οποίος ακολουθεί κοπέλες και με την πρώτη ευκαιρία εξαπολύει επίθεση στα ανύποπτα θύματά του.

- διαφ. -

Ο επίδοξος “δράκος” που τρομοκρατεί τη Λαμία, είναι ηλικίας 22 – 25 ετών, αδύνατος με ύψος περίπου 1.75 μ., κυκλοφορεί με χακί μπουφάν, φοράει κουκούλα και έχει τα χέρια στις τσέπες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το τελευταίο 15μερο έχει κάνει τουλάχιστον δυο επιθέσεις σε κοπέλες, που επέστρεφαν από διασκέδαση μόνες τους στο σπίτι, νυχτερινές ώρες. Και οι δυο έγιναν Σάββατο βράδυ.

Στη μια περίπτωση ο “σάτυρος” περίμενε στην πλατεία Λαού και ακολούθησε τη νεαρή γυναίκα προς την οδό Όθωνος. Αρχικά άρχισε λεκτικά να ζητά επίμονα διάφορα πράγματα και στη συνέχεια μόλις βρήκε ευκαιρία άρχισε να την αγγίζει. Η κοπέλα τον απώθησε και κάλεσε σε βοήθεια, ενώ για καλή της τύχη εκείνη την ώρα εμφανίστηκε και μια άλλη νεαρή γυναίκα και έτσι ο νεαρός εγκατέλειψε την προσπάθεια.

Σε άλλη περίπτωση ακολούθησε το υποψήφιο θύμα του από την πλατεία Ελευθερίας στην οδό Σκληβανιώτη και στο ύψος της οδού Μακροπούλου έκανε την επίθεση. Ευτυχώς και σε αυτή την περίπτωση περνούσε κάποιο αυτοκίνητο που τον έκανε να τραπεί σε φυγή.

Για τις επιθέσεις έχει ενημερωθεί και η αστυνομία, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι με τον ίδιο τρόπο έχει παρενοχλήσει κι άλλες κοπέλες, που όμως δεν έχουν καταγγείλει τις επιθέσεις στην αστυνομία, ώστε να έχουν καταγραφεί ως συμβάντα.

- διαφ. -

πηγή: lamiareport.gr

- διαφ -
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο europost.gr
- διαφ -

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα