Σίγουρα δεν ξέρατε ότι το τεράστιο αυτό πλάσμα είναι φυτοφάγο! Εκτός όμως απο τις διατροφικές του προτιμήσεις γνωρίζουμε επίσης ότι είναι μοναχικός και δύστροπος και δεν επιτίθεται παρά μόνο όταν διαταραχθεί η ησυχία του.

Στον πλανήτη μας υπάρχουν δύο είδη ο Αφρικανικός ή μαύρος και ο Ασιατικός ο οποίος ζει στις Ινδίες στην Σουμάτρα και στην Ιάβα. Παραδόξως ο Αφρικανικός είναι και ο μικρότερος σε μέγεθος αφού φτάνει σε μήκος 3-3,75 μέτρα, ύψος 1,5 μέτρα και βάρος 2 τόνους.

Δυστυχώς ο άνθρωπος ευθύνεται για την εξάλειψη του Βόρειου λευκού ρινόκερου του Σούνταν, ο οποίος ήταν και τελευταίος γνωστός αρσενικός βόρειος λευκός ρινόκερος και πέθανε στην Κένυα στις 19 Μαρτίου 2018 .

Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο ρινόκερος του βίντεο είναι ο ο Αφρικανικός ή μαύρος και παρότι θεωρείται μικρότερος απο τα άλλα είδη αυτός που θα δείτε είναι ένας πραγματικά τεράστιος ρινόκερος ο οποίος όμως είχε την ατυχία να περικυκλωθεί απο ατρόμητα λιοντάρια τα οποία σίγουρα πρέπει να πεινούσαν τρομερά για να τολμήσουν να τα βάλουν με αυτόν τον γίγαντα!

Το βίντεο είναι συγκλονιστικό και σας εφιστούμε την προσοχή αφού περιέχει μερικές φρικτές εικόνες

διαφήμιση

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα