Στιγμές τρόμου έζησε μια γυναίκα, η οποία είχε πάει να διασκεδάσει σε λούνα παρκ στο Μεξικό.

Η γυναίκα, είχε ανέβει μαζί με άλλους πολίτες σε μία περιστρεφόμενη «γόνδολα». Κάποια στιγμή, ενώ η γόνδολα είχε γυρίσει ανάποδα, η ζώνη της γυναίκας λύθηκε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο με αποτέλεσμα αυτή να κρεμαστεί και να πέσει στο έδαφος. Σαν να μην έφτανε αυτό, αμέσως μετά, την ώρα δηλαδή που είναι πεσμένη και προσπαθεί να συνέλθει από την πτώση, τη χτυπά η «γόνδολα», η οποία συνεχίζει να περιστρέφεται 360 μοίρες.

Στο τέλος του βίντεο, φαίνεται η γυναίκα να σηκώνεται και να στέκεται δίπλα από την «γόνδολα», η οποία δεν έχει σταματήσει και κινείται ακόμα κανονικά.

Δεν είναι γνωστό αν οι τοπικές αρχές πήγαν να ελέγξουν το λούνα παρκ
Αμέσως μετά το τρομακτικό ατύχημα, οι υπεύθυνοι του συγκεκριμένου παιχνιδιού επιβράδυναν την ταχύτητά του. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν και πού τραυματίστηκε η γυναίκα.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το ατύχημα συνέβη στις 14 Ιουνίου σε ψυχαγωγικό πάρκο στην πόλη Ciudad Juarez, στο Μεξικό. Βίντεο με στιγμιότυπο από την πτώση της γυναίκας, ανέβηκε στο YouTube και συγκέντρωσε πάνω από 160.000 views μέσα σε ένα 24ωρο. Όπως αναφέρουν τα μεξικανικά μέσα, δεν έχει γίνει γνωστό αν έχουν πάει να το ελέγξουν οι τοπικές αρχές.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα