Έχει κατηγορηθεί για αλαζονεία, για αγένεια και για προκλητικές δηλώσεις, όμως δεν δείχνει διατεθειμένος να αλλάξει κάτι πάνω σε αυτό. Ο πασίγνωστος και αγαπημένος ηθοποιός Γιάννης Μπέζος παραχώρησε μια συνέντευξη στο παρελθόν και μίλησε για τους αγράμματους και τους ξερόλες που ασχολούνται μαζί του!

«Δεν απευθύνθηκα στον δημοσιογράφο. Γενικότερα δεν συνομιλώ με ανθρώπους με τους οποίους δεν έχω να πω κάτι. όχι μόνο από τον Τύπο. Γενικότερα με ανθρώπους που δεν εκτιμώ δεν έχω να πω τίποτα. Δεν θα μπω σε συζητήσεις με αδιάφορους και ανύπαρκτους. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν απευθυνόμουν στον άνθρωπο. Στη δημοσιογραφία γενικά. Δεν μπορώ να απαντώ στον κάθε ανόητο και αγράμματο» είπε ο ηθοποιός.

Όσο για το αν τον ενόχλησε που έγραψαν για την κόρη του και την παράσταση που παίζει απάντησε:

«Με ενοχλεί ότι εκμεταλλεύονται το όνομα για να πουλήσουν 5 φύλλα τα οποία είναι ελεεινά και τρισάθλια. Δεν παθαίνουν τίποτα ούτε η κόρη μου ούτε εγώ, απλώς πρέπει κάποια στιγμή να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα».

Στην ίδια συνέντευξη ρωτήθηκε εάν τον πειράζει που κάποιοι πιστεύουν ότι είναι κακός, απότομος, αγενής:

«Δεν με ενοχλεί καθόλου. Για αυτούς που νομίζουν ότι είμαι απότομος και αγενής θα παραμείνω απότομος και αγενής. Για τους υπόλοιπους θα παραμείνω αυτό που είμαι. Εξαρτάται ο καθένας πως αντιλαμβάνεται τα πράγματα. Για να ορίσεις τον αγενή πρέπει να ορίσεις πρώτα τον ευγενή. Ευγενής τέτοιου είδους που θέλουν δεν είμαι. Άρα θα παραμείνω για αυτούς αγενής και είμαι πάρα πολύ υπερήφανος γι’ αυτό. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου, μα καθόλου. Θα γίνω χειρότερος από ό,τι ήμουν» είπε και συνέχισε:

«Γιατί θα τους προβοκάρω όλους τους ανόητους και τους αγράμματους και τους ξερόλες, διότι το παιχνίδι θα το ορίζω εγώ στον εαυτό μου και όχι οι άλλοι».

Για την πολιτική είπε: «Δεν με ενδιαφέρει. Δεν μπορώ να πω κάτι σε κομματικούς και δεν μπορώ να ακούω περίεργα πράγματα. Είμαι βέβαιος ότι θα μειοψηφώ, για να μη σου πω ότι θα είμαι τελείως μόνος μου».

Τέλος για το αν θα έκανε ριμέικ των Απαράδεκτων είπε ότι «αυτό δεν γίνεται γιατί λείπει ο Βλάσσης. Είμαι κατά των επαναλήψεων τέτοιο είδους, διότι τις θεωρώ μνημόσυνα».


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα