Άτυχοι οι επίδοξοι επισκέπτες της Ακρόπολης σήμερα, λόγω του καύσωνα αφού βρήκαν τις πύλες κλειστές. Για δυο ημέρες, Πέμπτη και Παρασκευή από τη μια το μεσημέρι έως και τις πέντε το απόγευμα, ο εμβληματικός αρχαιολογικός χώρος της χώρας θα παραμείνει κλειστός λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που αναμένεται να φθάσουν και να ξεπεράσουν τους 40 βαθμούς Kελσίου!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η εφορεία αρχαιοτήτων πόλης Αθηνών, ενημερώνει ότι λόγω του αναμενόμενου, σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, καύσωνα την Πέμπτη 4 Ιουλίου και την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019, ο αρχαιολογικός χώρος Ακρόπολης και Κλιτύων θα κλείσει για το κοινό από τις 13:00 έως τις 17:00 εφόσον η αισθητή θερμοκρασία υπερβεί τους 40 βαθμούς Κελσίου (θερμοκρασία πόλης άνω των 36 βαθμών Κελσίου).
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «όσοι έχουν προμηθευτεί ηλεκτρονικά εισιτήρια για τις εν λόγω ημέρες και ώρες, παρακαλούνται όπως αποταθούν στο επιχειρησιακό τμήμα του ΤΑΠΑ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση etickets@tap.gr.»

Αυτή την ώρα πάντως, έχουν σχηματισθεί ουρές από επισκέπτες στο Μουσείο της Ακρόπολης, που βεβαίως, λειτουργεί κανονικά.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα