COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

ΑΡΘΡΑ ΓΝΩΜΗΣ

“Πόλεμος” για το δημοσίευμα της “Εστίας” του Μανώλη Κοττάκη που ισχυρίζεται ότι υπήρξε sms προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη της συζύγου του πρωθυπουργού – Η σφοδρή αντίδραση της κυβέρνησης και ομοτραπεζου των Υπουργών εκδότη στο σπίτι του εφοπλιστή

Η "Εστία" υποστηρίζει ότι ο οικοδεσπότης έδειξε στους καλεσμένους του sms που έλεγε "να τα βρούμε.Ακου τους Υπουργούς!.."

“Πόλεμος” έχει ξεσπάσει γύρω από ένα πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της “Εστίας”, που υπογράφεται από τον διευθυντή της Μανώλη Κοττάκη.

“Πόλεμος” για το δημοσίευμα της “Εστίας”: Ο υπογράφων ισχυρίζεται, επικαλούμενος κατά την κρίση του έγκυρες πηγές, ότι στην(περιβόητη πλέον)εορταστική εκδήλωση στο σπίτι του το βράδι της Κυριακής 24/3/ ο Βαγγέλης Μαρινάκης επέδειξε σε ορισμένους από τους συνδαιτημόνες sms,που έγραφε” να τα βρούμε, άκου τους Υπουργούς”! Με τον ισχυρισμό ότι αποστολέας ήταν η σύζυγος του πρωθυπουργού!

Πρόκειται για την ίδια εκδήλωση στην οποία παρέστησαν και οι δύο Υπουργοί Παπασταύρου και Μπρατακος, οι οποίοι μετά την αποκάλυψη του Νίκου Ανδρουλάκη πως “έπιναν ποτάρες και κάπνιζαν πούρα” στην οικία Μαρινάκη, βρέθηκαν εκτός κυβέρνησης ,παρόλο που και οι δύο διαρρέουν ότι “εκτελούσαν εντολές του πρωθυπουργού”!

Απέναντι σε αυτή την δυσμενέστατη εικόνα, που δημιουργείται για την κυβέρνηση, από την στιγμή που εμφανίζεται, από την μια πλευρά, να δηλώνει ότι” δεν συγκυβερνά με παρακέντρα” και από την άλλη να επιδιώκει “συνθηκολόγηση” με τα “παρακέντρα” αυτά, αντέδρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με μια σκληρότατη δήλωση κατά της “Εστίας”.

Δήλωση διάψευσης έκανε και ο εκδότης του iefimerida.gr Χρήστος Ράπτης, που ήταν συνδαιτημόνας στο συγκεκριμένο δείπνο.

Πιο αναλυτικά τώρα, οι δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη έχουν ως εξής:

«Για μια ακόμη φορά ξεπεράστηκε η κόκκινη γραμμή της χυδαιότητας. Η εφημερίδα “Εστία” δεν δίστασε να στοχοποιήσει τη σύζυγο του πρωθυπουργού με ένα πρωτοσέλιδο δημοσίευμα γεμάτο αισχρά ψεύδη. Όπως προκύπτει και από την επίσημη διάψευση του εκδότη του iefimerida.gr κ. Χρήστου Ράπτη, τα όσα αναφέρονται στο σημερινό φύλλο της “Εστίας” είναι υπαγορευμένα αποκυήματα φαντασίας».

«Έχοντας εξαντλήσει, πλέον, κάθε μέθοδο που έχουν επιστρατεύσει, τώρα στρέφονται, για μία ακόμη φορά, κατά της συζύγου του πρωθυπουργού, ελπίζοντας ότι θα πετύχουν τον στόχο τους – που δεν είναι άλλος από το να ρίξουν τον εκλεγμένο πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη» προσθέτει.

Και αναφέρει ότι και στο παρελθόν είχαν επιχειρήσει το ίδιο, αλλά στο τέλος η αλήθεια έλαμψε. «Λησμονούν ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Αμετανόητοι, επιμένουν στη λάσπη, στη συκοφαντία και μάλιστα δεν διστάζουν να ακολουθήσουν και πάλι την πιο ανήθικη τακτική που είναι η στοχοποίηση συζύγων και οικογενειών», σημειώνει.

«Δυστυχώς για εκείνους και για όσους κρύβονται από πίσω τους, το μόνο θύμα και σε αυτή την απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρα, είναι η προσωπική αξιοπιστία τους. Ας μην συζητήσουμε για την δημοσιογραφική δεοντολογία. Αυτή, την έχουν ήδη διαγράψει από την προσωπική τους ατζέντα» καταλήγει ο Παύλος Μαρινάκης.

Οι σχετικές δηλώσεις του κ.Χρηστου Ράπτη είναι οι ακόλουθες:

«Ο εκδότης της εφημερίδας «Εστία», Μανώλης Κοττάκης διέπραξε σήμερα, μια πολιτική και δημοσιογραφική αθλιότητα.

Σε ένα πρωτοσέλιδο δήθεν «ρεπορτάζ», αποκύημα της φαντασίας του, με τίτλο «Τό μήνυμα τῆς Μαρέβας στόν κ. Μαρινάκη: «Νά τά βροῦμε, ἄκου τούς Ὑπουργούς!», φτάνει στο σημείο να με εμπλέκει προσωπικά και να θίγει την υπόληψή μου.

Ισχυρίζεται ότι, ευρισκόμενος μαζί με άλλους συνδαιτημόνες στην οικία του Ευάγγελου Μαρινάκη, δήθεν ο επιχειρηματίας επέδειξε σε μένα και σε άλλους κάποια sms τα οποία – υποτίθεται – του έστειλε η σύζυγος του πρωθυπουργού, κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη.

Είναι χυδαίο ψεύδος.

Πρόκειται για υπαγορευμένη αθλιότητα, εντασσόμενη σε πολιτικές σκοπιμότητες, τις οποίες εξυπηρετεί ο κ. Κοττάκης.

Για τον λόγο αυτό, δηλώνω ότι θα προσφύγω σε ποινικά και αστικά δικαστήρια, προκειμένου να προφυλάξω την τιμή, την υπόληψη και την προσωπικότητά μου από τις αθλιότητες και τα ψεύδη του κ. Κοττάκη».

Back to top button