Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020 07:31
Αρχική MEDIA «Τραγωδία» στην ΕΡΤ!...

«Τραγωδία» στην ΕΡΤ! Πέθαναν καί τις τέσσερις κόρες του Κομπι Μπράιντ! Δείτε το ‘αποκαλυπτικό’ ρεπορτάζ, με το οποίο δήθεν επιβεβαιώνουν την είδηση! Αυτούς πληρώνουμε; (Βίντεο)

Η τραγωδία στην ΕΡΤ δεν έχει προηγούμενο με τον Λυκουρόπουλο και τους συνεργάτες του να λένε που ότι σκοτώθηκαν και οι κόρες του μαζί με τον Κομπι Μπράιντ. Τραγικοί σε μια τραγική βραδιά, αφού πρώτο ο ρεπόρτερ του μπάσκετ μας είπε ότι έχει 3 κόρες και μια γυναίκα ο Κομπι Μπράιντ μετά μας ανακοίνωσε ότι σκοτώθηκαν οι 4 κόρες του.

Οι άνθρωποι είναι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου και χτες βράδυ αποδείχτηκε ότι είναι και επικίνδυνοι. Σε μια τραγική βραδιά μετέφεραν πληροφορίες στην δημόσια τηλεόραση και εξέθεσαν την ΕΡΤ. Ρεζιλίκια χωρίς τέλος. Η μια γκάφα διαδέχονταν την άλλη χωρίς να έχουν ιδέα τι λένε και χωρις καμία διαχείρηση πληροφοριών.

Ο Λυκουρόπουλος ανέφερε ότι σκοτώθηκαν και οι κόρες του Κομπι Μπράιντ και έβγαλε τον ρεπόρτερ να επιβεβαιώσει λέγοντας οτι σκοτώθηκαν και οι τέσσερις κορες του Αμερικανού αθλητή και ότι είναι μάλιστα επιβεβαιωμένο.

Ντροπή για την ΕΡΤ και την Αθλητική Κυριακή να μην διασταυρώνουν τις πληροφορίες και να μεταφέρουν στον αέρα ότιδηποτε γράφονταν στο διαδίκτυο.Αυτο τον τύπο τον έκαναν διευθυντή του αθλητικού στην ΕΡΤ για να λέει ότι σκοτώθηκαν οι τέσσερις κόρες του Κομπι Μπράιντ.

Δείτε τα αποσπάσματα:

 


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Ροή Ειδήσεων