Το θέμα δεν είναι ότι ο γαμπρός του εφοπλιστή και πρώην υπουργού Γιώργου Βερνίκου νόσησε από τον κορωνοϊό, αλλά το πώς νόσησε. Διότι το ζεύγος Μαρίνας Βερνίκου-Μίλτου Καμπουρίδη διαμένει σε πολυτελές διαμέρισμα στο Κολωνάκι, στην ίδια πολυκατοικία με το ζεύγος Τανιμανίδη με το οποίο, ως γνωστόν, κάνουν κολλητή παρέα και είναι και κουμπάροι. Και επίσης ως γνωστόν, νόσησαν και οι δυο με την Χριστίνα Μπόμπα να είναι η πρώτη που ανακοίνωσε ότι βγήκε θετική στο τεστ και τον Σάκη Τανιμανίδη να ανακοινώνει το ίδιο λίγες μέρες αργότερα.

Με δεδομένο, λοιπόν, ότι ο επιχειρηματίας Μίλτος Καμπουρίδης ανακοίνωσε σήμερα πως έχει παλέψει συνολικά 24 μέρες με τον κορωνοϊό, οι μέρες με το ζεύγος Τανιμανίδη ταυτίζονται. Την ίδια ώρα, στη βίλα του εφοπλιστή και πρώην υπουργού επικράτησε ανησυχία τόσο για την κόρη του Μαρίνα όσο και για τον γαμπρό του, αλλά και για τον ίδιο τον Γιώργο Βερνίκο ο οποίος είχε έρθει σε επαφή με τα παιδιά του.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Μίλτος Καμπουρίδης: «Σήμερα έλαβα τα πολυαναμενόμενα νέα πως είμαι ελεύθερος από τον Covid-19. Πάλεψα με τον ιό για 14 ημέρες. Σε αυτές τις δύο εβδομάδες είχα ασταμάτητο πυρετό και τα συνηθισμένα συμπτώματα. Από τη στιγμή που τα συμπτώματα σταμάτησαν, περίμενα άλλες δέκα ημέρες για να λάβω το αρνητικό αποτέλεσμα. Οπότε στο σύνολο, πάλεψα τον ιό για 24 ημέρες.

Ήταν μια δυσάρεστη, αλλά πολύ εκπαιδευτική εμπειρία. Έμαθα πως αυτή η αρρώστια επηρεάζει το ανθρώπινο σώμα και πώς πρέπει να αντιμετωπίζεται… Επιβεβαίωσα ότι μπορώ να βασιστώ στην οικογένειά μου, στην ομάδα μου και τους φίλους μου. Πιο σημαντικό, όμως, θυμήθηκα ότι δεν πρέπει να παίρνουμε τίποτα στη ζωή, ως δεδομένο και πως αυτό που έχει σημασία είναι πως ανταποκρινόμαστε στις απρόβλεπτες δοκιμασίες. Ευχαριστώ όλους όσους μου παρείχαν ψυχολογική βοήθεια αλλά και υποστήριξη, σε όλο αυτό το διάστημα της απομόνωσης.

Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό… Μείνετε προστατευμένοι, να είστε ευγνώμονες για το ιατρικό προσωπικό και τις αστυνομικές δυνάμεις, που έχουν να αντιμετωπίσουν την πανδημία. Να παραμείνετε δημιουργικοί, να κάνετε σχέδια για τις μέρες που έρχονται μετά την καραντίνα. Όποιος δίνει μάχη με τον ιό και θέλει τη συμβουλή μου, να νιώσει ελεύθερος να επικοινωνήσει μαζί μου. Μίλτος».

διαφήμιση

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα