ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ραγδαίες εξελίξεις: Ο Μητσοτάκης, σε πανικό, ετοιμάζει ‘κτύπημα’ κατά του κέντρου που τον έφερε στην εξουσία!

Σε πλήρη πανικό βρίσκεται ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έπειτα από τον ορυμαγδό των αποκαλύψεων, που πλέον του στερεί όλα τα επιχειρήματα τα οποία χρησιμοποίησε στο παρελθόν για το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Το γεγονός ότι το κέντρο που τον έκανε Πρωθυπουργό, τώρα φαίνεται να ετοιμάζεται όχι απλά να τον αποκαθηλώσει, αλλά να το στείλει και στο ειδικό δικαστήριο, είναι το ισχυρότερο κτύπημα. Ακυρώνει αυτόματα όλα τα επιχειρήματα περί «λάσπης του ΣυΡιζΑ και συκοφαντίες του Βαξεβάνη» και τον υποχρεώνει να αλλάξει πλήρως στρατηγική προκειμένου να διασωθεί προσωπικά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες λοιπόν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα θα επιτεθεί σε κάποιο «κέντρο» το οποίο επιθυμεί την αποκαθήλωσή του και αλλαγή Πρωθυπουργού!

Το κέντρο αυτό όμως είναι πανίσχυρο, διότι όπως έχει φανεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, ελέγχει πλήθος εκλεγμένων βουλευτών της Ν.Δ. αλλά και υπουργών, που έχουν πιει το αμίλητό νερό και εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων δεν έχουν τολμήσει να βγουν ανοιχτά για να υπερασπίσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη απέναντι στην επίθεση που δέχεται.

Το «κέντρο» που θα καταγγείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για αποσταθεροποίηση με αιχμή του δόρατος τις υποκλοπές, είναι αυτό που τον έκανε Πρωθυπουργό.

Και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η επίθεση λοιπόν που ετοιμάζει σήμερα στο συγκεκριμένο κέντρο θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον, γιατί είναι βέβαιον ότι κρατάει χειροπόδαρα και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό… και αναμαίνονται ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις!…

Back to top button