COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

EΛΛΑΔΑ

Ραγδαίες εξελίξεις: Βρέθηκε η 15χρονη, που είχε εξαφανιστεί από το Περιστέρι – Τι κρύβεται πίσω από το θρίλερ; Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο


Εντοπίστηκε το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης η 15χρονη για την οποία είχε σημάνει συναγερμός από το πρωί, καθώς είχε εξαφανιστεί και οι πληροφορίες για τα πρόσωπα που εμπλέκονταν ήταν ανησυχητικές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 15χρονη εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας, στον Άγιο Παντελεήμονα, στο σπίτι φίλης της 17χρονης Ρομά. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για την ίδια φίλη με την οποία είχε θεαθεί λίγο πριν εξαφανιστεί στο μετρό στο Περιστέρι. Αυτήν την ώρα η 15χρονη μεταφέρεται σε νοσοκομείο, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αφού νωρίτερα οδηγήθηκε στο ΑΤ Περιστερίου. Επίσης, η ανήλικη αναμένεται να εξεταστεί από κλιμάκιο του τμήματος Ανηλίκων.

Η εξαφάνιση της 15χρονης που σήμανε συναγερμό
Η 15χρονη είχε εξαφανιστεί από την περασμένη Τρίτη και χθες το είχε σημάνει συναγερμό για την εξαφάνισή της το Χαμόγελο του Παιδιού εκδίδοντας Amber Alert.

Ανέφερε μάλιστα, το Χαμόγελο του Παιδιού, ότι «υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι η ασφάλεια της ανήλικης βρίσκεται σε κίνδυνο, καθώς πιθανόν να είναι εγκλωβισμένη σε μια επικίνδυνη κατάσταση από την οποία δεν μπορεί να διαφύγει.

Οι καταγγελίες του Κώστα Γιαννόπουλου για lover boys και την εξαφάνιση της 15χρονης από το Περιστέρι
Nεότερες πληροφορίες ανέφεραν σήμερα ότι η κοπέλα ενδεχομένως να έχει παρασυρθεί από κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων, τους λεγόμενους «lover boys», όπως είπε ο κ. Γιαννόπουλος σε συνέντευξή του χθες βράδυ.

«Υποτίθεται ότι έφυγε με τη θέλησή της. Αυτό είναι σχετικό βέβαια. Είναι με κάποιους οι οποίοι είναι επικίνδυνοι γενικότερα», είπε χαρακτηριστικά.

«Ξέρουμε ότι αυτά τα κυκλώματα χρησιμοποιούν νέους για διάφορους λόγους. Να πούμε σε αυτούς τους κυρίους ότι θα τη βρούμε, γιατί έχουν δημιουργήσει προβλήματα και σε άλλα παιδιά», πρόσθεσε.

Παράλληλα, τόνισε ότι «την πήραν δύο κυρίες και υποτίθεται ότι έχει γνωρίσει κάποιον. Δεν πήγε με το ζόρι. Έφυγε με τη θέλησή της. Της έδωσαν διάφορες υποσχέσεις όπως αγάπη και ό,τι άλλο θέλει ένα παιδί».

«Δεν πρόκειται να τους αφήσουμε ούτε δευτερόλεπτο. Είναι γνωστοί, στο εξωτερικό λέγονται lover boys, που πωλούν έρωτα και αγάπη», συνέχισε.

Να σημειωθεί ότι τα «lover boys» είναι έμποροι ανθρώπων που συνήθως δρουν προσπαθώντας να κάνουν νεαρά κορίτσια ή αγόρια να τους ερωτευτούν. Μερικές φορές χειραγωγούν τους νέους με άλλους τρόπους. Μόλις έχουν τα θύματα υπό την επιρροή τους, τα εκμεταλλεύονται, για παράδειγμα στη βιομηχανία του σεξ.

Νωρίτερα ο κ. Γιαννόπουλος, μιλώντας στο iefimerida είχε πει αναφερόμενος στην υπόθεση εξαφάνισης της 15χρονης, όταν ακόμη προσπαθούσαν να την εντοπίσουν: «Η κατάσταση μας ανησυχεί πάρα πολύ. Δεν είναι μόνο για τη ζωή του. Είναι η ψυχική του κατάσταση, οι εκβιασμοί που μπορεί να δέχεται από αυτά τα κυκλώματα, η υγεία του και είναι και άλλες καταστάσεις στις οποίες όταν μπαίνει ένα μικρό κορίτσι δεν βγαίνει αλώβητο. Αυτά τα κυκλώματα είναι ένας συνδυασμός κυκλωμάτων ναρκωτικών και σωματεμπορίας. Είναι ένα “μαγαζί” που πουλάει από όλα ανάλογα με τις ανάγκες. Δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση. Και επειδή έχω προσωπική εμπειρία από παιδί που μεγάλωσε στο “Χαμόγελο”, αισθάνομαι ότι δεν καταφέραμε να κάνουμε πολλά για αυτό το κορίτσι. Το ουσιαστικό. Να τη γλιτώσουμε. Αισθάνομαι και γνωρίζω τη φρίκη και έχω θυμώσει πάρα πολύ. Φανταστείτε για να βγάλουμε το amber alert ζητήσαμε δικαστική εντολή». Είχε αναφέρει ακόμη ότι κάποιοι είχαν δει το κορίτσι στον Ασπρόπυργο, σε μια δύσκολη κατάσταση.

Back to top button