Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020 10:42
Αρχική STORIES Ραγίζει καρδιές η μη...

Ραγίζει καρδιές η μητέρα του 16χρονου στο Μεσολόγγι, παραδίδοντας μοναδικό μάθημα ανθρωπισμού και δύναμης! Η δωρεά οργάνων και η τραγική απώλεια!

Αυτονόητη χαρακτηρίζει την απόφαση να δωρίσει τα όργανα του 16χρονου παιδιού της η μητέρα του Βασίλη, που έχασε τη ζωή έπειτα από πτώση στο μπαλκόνι του σπιτιού του στο Μεσολόγγι.

«Δεν ήταν γενναία κίνηση, ήταν το αυτονόητο» δήλωσε στο Star, εξηγώντας πώς η οικογένεια πήρε αυτήν την απόφαση, όταν οι γιατροί ενημέρωσαν τους γονείς ότι το παιδί τους είναι εγκεφαλικά νεκρό.

διαφ.

«Για μένα δεν υπήρξε κανένα δίλημμα. Δεν παθαίνει ποτέ κανείς τίποτα όταν δίνει ζωή σε άλλους ανθρώπους. Για μένα ήταν αντίβαρο για να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου και να ξέρω ότι τα μάτια του, οι νεφροί του, η καρδιά του χτυπά σε ένα άλλο παιδί, σε έναν άλλο άνθρωπο», ανέφερε η μητέρα.

Αναφερόμενη στον 16χρονο Βασίλη αλλά και τα όσα βιώνει σήμερα, μιλά για ένα «κοινωνικό παιδί, ένα χαρούμενο παιδί με πολλή αγάπη. Για μένα ήταν τα πάντα, το φως, το όραμα, ο προορισμός. Τώρα πια δεν έχω τίποτα».

Πέμπτη 02.07.2020

Η τραγική απώλεια μετατράπηκε σε ένα ηχηρό μήνυμα ζωής. Η οικογένεια του 16χρονου, που έχασε τη μάχη με τη ζωή αφού τραυματίστηκε βαρύτατα μετά από πτώση από μπαλκόνι τρίτου ορόφου στο Μεσολόγγι, βρήκε τη δύναμη να δωρίσει τα όργανα του παιδιού, χαρίζοντας ελπίδα σε πολλούς συνανθρώπους μας. Συγκλονίζει η μητέρα του 16χρονου Βασίλη μιλώντας στην εκπομπή μας. "Για μένα η δωρεά δεν ήταν δίλημμα" μας λέει χαρακτηριστικά. Ηταν ο τρόπος να συνεχίσει να "αναπνέει" το παιδί της μέσα από την προσφορά και να ηρεμήσει η ψυχή του. "Αυτή ήταν η αποστολή του… Για μένα ο Βασίλης ήταν τα πάντα, το φως, ο προορισμός, το άρμα, αυτή τη στιγμή δεν έχω τίποτα πια".

Gepostet von Αλήθειες με τη Ζήνα am Donnerstag, 2. Juli 2020

διαφ.

Μέσα στον πόνο της ευχαρίστησε και τους γιατρούς όλων των τμημάτων απ’ όπου πέρασε ο γιος της και κυρίως το προσωπικό και τον διευθυντή της ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Ροή Ειδήσεων