ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ρέθυμνο: Συνελήφθη 47χρονη υπάλληλος, που άδειαζε το ταμείο της επιχείρησης που εργαζόταν.

Συνελήφθη μια 47χρονη γυναίκα που έβαζε «χέρι» στο ταμείο της επιχείρησης στην οποία εργαζόταν στο Ρέθυμνο.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, η υπάλληλος συστηματικά φέρεται να αποσπούσε χρηματικά ποσά από την ταμειακή μηχανή του κρεοπωλείου όπου δούλευε.

Η 47χρονη την τελευταία φορά έκλεψε το ποσό των 80 ευρώ, ωστόσο κάμερες έπιασαν τις «κινήσεις» της και έτσι αποκαλύφθηκε η δράση της. Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως προέκυψε και την περασμένη εβδομάδα είχε αφαιρέσει περί τα 350 ευρώ. Σύμφωνα ωστόσο με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, το ποσό που έχει αφαιρέσει από το ταμείο πρέπει να είναι πολύ μεγαλύτερο.

Η γυναίκα συνελήφθη και μάλιστα στην κατοχή της βρέθηκαν κάποια από τα χρήματα που είχε αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο, από την επιχείρηση.

Σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ τονίζεται:

«Συνελήφθη, χθες, σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης ημεδαπή κατηγορούμενη για κλοπή.

Ειδικότερα, η ημεδαπή αφαίρεσε από επιχείρηση στην οποία εργαζόταν το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ. Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας βρέθηκε στην κατοχή της το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό το οποίο αποδόθηκε στον παθόντα και συνελήφθη.

Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα και προανάκριση, προέκυψε ότι η ημεδαπή σε προγενέστερο χρόνο είχε προβεί σε ακόμα μια κλοπή από την επιχείρηση αφαιρώντας 350 ευρώ, ενώ σύμφωνα με καταγγελία του ιδιοκτήτη κατά το χρονικό διάστημα που εργαζόταν στην επιχείρηση προέβη στην αφαίρεση μεγάλου χρηματικού ποσού.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης».

Back to top button