Ένα απίστευτο περιστατικό με θαυμάστρια του Αποστόλη Τότσικα αποκάλυψε η Ρούλα Ρέβη.

Η γνωστή φωτογράφος Ρούλα Ρέβη, μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη, αποκάλυψε πως έχει χαστουκίσει θαυμάστρια του συζύγου της, η οποία «τριβόταν», όπως χαρακτηριστικά είπε, πολύ προκλητικά πάνω του.

«Δεν έχω νιώσει ποτέ ανασφάλεια δίπλα στον Αποστόλη. Πιο πριν ήμουν τρομερά ζηλιάρα. Ο Αποστόλης δεν μου έχει δώσει ποτέ δικαίωμα. Στην αρχή λίγο ζήλευα γιατί ένιωθα ότι με γράφανε αυτές που τον πλησιάζανε. Ακόμα έρχονται και του την πέφτουνε. Έχει τύχει να είμαστε σε πρεμιέρα κι εγώ να φεύγω και να είναι μια επώνυμη γυναίκα και να του λέει κάτι. Ο Αποστόλης, όμως, μου τα λέει», δηλώνει η Ρούλα Ρέβη, η οποία είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό και έχουν αποκτήσει μαζί δύο δίδυμα παιδάκια.

«Έχω ρίξει χαστούκι σε μια κοπέλα γιατί ήταν τρομερά προκλητική. Είχε πολύ κόσμο στο μπαρ και περνούσε και πίεζε το στήθος της πάνω στον Αποστόλη. Ξαναπερνάει, της λέω μπορείς να περάσεις απ’ έξω από το τραπέζι μας αν γίνεται; Και μου λέει… άντε στο διάολο. Ξαναπερνάει, ξανατρίβεται, της ρίχνω μια ανάποδη, την πιάνω από το μαλλί, τη ρίχνω, την πήραν σηκωτή οι φίλοι της και φύγανε», πρόσθεσε η Ρούλα Ρέβη.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα