ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Στο φως απαγορευμένη φωτογραφία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ! Διέρρευσε μετά από 50 ολόκληρα χρόνια!

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ δεν ήταν μαζί μόνο στη σκηνή και στην οθόνη αλλά και στη ζωή, αποτελώντας ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της εποχής, με πολλές γυναίκες μάλιστα να ονειρεύονται έναν αντίστοιχο έρωτα.

Οι δυο τους δεν συμπάθησαν ο ένας τον άλλον αμέσως, αλλά ο έρωτας μέσα τους υπήρξε κεραυνοβόλος. Το ζευγάρι παντρεύτηκε και απέκτησε μαζί ένα γιο, τον Γιάννη, πριν φθάσουν τελικά στην πόρτα ενός πολύκροτου διαζυγίου, που θα τους σημάδευε για πάντα.

Ο δημοσιογράφος Άρης Λουπάσης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια σπάνια προσωπική λήψη του Δημήτρη και της Αλίκης, όπου οι δυο τους δίνουν ένα παθιασμένο φιλί στα παρασκήνια του αρχαίου θεάτρου της Θάσου, όταν ο Παπαμιχαήλ ερμήνευσε τον Ιππόλυτο. Το ζευγάρι διένυε τότε μια από τις ευτυχισμένες περιόδους, ως νιόπαντροι.

Ο ίδιος γράφει στην σχετική λεζάντα: «Στις 11 Αυγούστου του 1965, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ερμηνεύει συγκλονιστικά στο αρχαίο θέατρο Θάσου τον “Ιππόλυτο” στην ομώνυμη τραγωδία του Ευριπίδη, με το Κρατικό θέατρο Βορείου Ελλάδος και αποθεώνεται από κοινό και κριτικούς. Η Αλίκη βρίσκεται κοντά του, για να τον συγχαρεί επτά μήνες μετά τον γάμο τους στους Δελφούς στις 18 Ιανουαρίου του 1965».

Στην φωτογραφία βλέπουμε τους δυο τους αγκαλιασμένους, με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ να κρατά με πάθος την Αλίκη από το πρόσωπο, για να της δώσει ένα φιλί, φορώντας ακόμη τα ρούχα του μεγάλου ρόλου. Ένα αξέχαστο ζευγάρι, ένας αξέχαστος έρωτας.

Back to top button