Μια καθηγήτρια μαθηματικών σε σχολείο της Ρωσίας, υποχρεώθηκε να παραιτηθεί από τη δουλειά της, όταν μαθητές την κατηγόρησαν πως εργαζόταν… ως πορνοστάρ στον ελεύθερό της χρόνο. Αδιανόητο: Καθηγήτρια παρενοχλούσε μαθητή της και είχε απαιτήσεις!

Η Γιούλια Σκουράτοβα παραιτήθηκε από τη θέση της από το κολέγιο μηχανολογίας του Κεμέροβο, υποστηρίζοντας οτι μία ομάδα μαθητών προσπάθησε να την εκβιάσει, εξαιτίας της ομοιότητάς της με μία ηθοποιό ερωτικών ταινιών. Η συγκεκριμένη ομάδα μαθητών παρουσίασε στην 31χρονη καθηγήτρια μια σκηνή από ερωτική ταινία, με την πρωταγωνίστρια να της μοιάζει σε μεγάλο βαθμό.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η 31χρονη καθηγήτρια αρνήθηκε την παρουσία της στη σκηνή αυτή, παραδέχτηκε όμως την εξαιρετική της ομοιότητα με τη πορνοστάρ. Στη συνέχεια, και αφού η Γιούλια δεν υπέκυψε σε χρηματικούς εκβιασμούς, οι μαθητές ξεκίνησαν να διαδίδουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως έχει… διπλή ταυτότητα και μετά τα μαθήματα, εργάζεται σαν ηθοποιός σε ερωτικές ταινίες!

Η φήμη εξαπλώθηκε στην πόλη του Κεμέροβο και έτσι αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη θέση της.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ακόμη μια γυναίκα είχε αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα στο συγκεκριμένο κολέγιο πριν από μερικά χρόνια.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα