Ένα νέο γύρο διαμάχης φαίνεται πως τελικά θα πυροδοτήσουν τα όσα αποκάλυψε ο hair & make up artist των επωνύμων Πάνος Καλλίτσης, στην εκπομπή της Ελεονόρας Μελέτη για τον χωρισμό του με την Έλενα Χριστοπούλου.

Ο Καλλίτσης, για πρώτη φορά είπε πως ουσιαστικά τον εγκατέλειψε μετά το τραγικό περιστατικό της ληστείας και απόπειρας ανθρωποκτονίας τους, για να πάει απευθείας σε ένα άλλο σπίτι, αυτό του μέχρι τότε κοινού τους φίλου και μετέπειτα συντρόφου της, Τόλη Κώτση! Η αποκάλυψη αυτή προκάλεσε αίσθηση και έφερε σε δύσκολη θέση την Έλενα η οποία το τελευταίο διάστημα τον σέρνει στα δικαστήρια για κάποιες… οικονομικές εκκρεμότητες.

Η ίδια η booker απάντησε με μια ανάρτηση λίγο… αμπελοφιλοσοφική και πιο συγκεκριμένα με ένα απόφθεγμα ενός σοφού πως σε κάθε τι υπάρχουν πολλές εκδοχές, αλλά λίγο αργότερα, ένα βίντεο που ήρθε στο φως και μετέδωσε η Κατερίνα Καινούργιου, τη φέρνει σε ακόμα δυσκολότερη θέση. Την απεικονίζει να πηγαίνει στο νοσοκομείο να δει τον τότε βαριά τραυματισμένο με σφαίρες στην καρδιά σύζυγό της που είχε μάλιστα μπει μπροστά στους δολοφόνους για να την σώσει, χωμένη στην αγκαλιά του μετέπειτα συντρόφου της, Τόλη Κώτση!

Παρότι η ίδια σε παλαιότερη δήλωσή της είχε παραδεχτεί ναι μεν πως γνωρίζονταν χρόνια, αλλά πως κατάλαβε ότι θέλει να είναι μαζί μετά το διαζύγιο, ωστόσο, τα ντοκουμέντα μάλλον δεν υποστηρίζουν και πολύ αυτό το σενάριο…

Πηγή: patkiout.gr


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα