“Είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας, όχι κατά των ομοφυλόφιλων. Έχω φίλους ομοφυλόφιλους, αλλά δεν υποστηρίζω ότι αυτό είναι φυσιολογικό και καλό, γιατί όλα εξελίσσονται στη ζωή μας…”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πάνος Καλίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν.

Τα όσα είπε στη συνέντευξή του για την ομοφυλοφιλία προκάλεσαν αντιδράσεις και γνωστοί Έλληνες έσπευσαν να κάνουν αναρτήσεις στα social media κατά των δηλώσεων του τραγουδιστή.

Μετά τη Μαίρη Συνατσάκη και τη Δανάη Μπάρκα, σχετικές αναρτήσεις έκαναν οι Αθηνά Οικονομάκου, Νίκος Μουτσινάς, Αντίνοος Αλμπάνης.

Αρχικά ο ηθοποιός δημοσίευσε μέσω InstaStory, ένα μήνυμα προς τον Πάνο Καλίδη: “Φίλε Πάνο, σου έχω νέα! Το να υποστηρίζεις την ομοφυλοφιλία δεν σε κάνει ομοφυλόφιλο. Όπως επίσης το να υποστηρίζεις τις χελώνες δεν σε κάνει καρέτα καρέτα. Σοκ; Καλημέρα και καλό διάβασμα”!

Η ηθοποιός στο δικό της προφίλ, έγραψε: “Έλεος πια με αυτή τη βλακεία… Θλίβομαι πραγματικά με αυτά που διαβάζω. Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Κουπεπε”!

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, “κάρφωσε” τον τραγουδιστή, γράφοντας: “Και ξυπνάω το πρωί και ξαφνικά βρίσκομαι έναν αιώνα πίσω! Ρε Πάνο;; Γιατί ρε Πάνο;; Γιατί έπρεπε να μας πεις για τους ποπούς που βλέπεις με τον γιο σου ρε Πάνο; Γιατί από το πουθενά να μάθουμε ότι δεν έχεις ιδέα για την ομοφυλοφιλία και την αντιμετωπίζεις σαν “αρρώστια” και μακριά από εμάς ρε Πάνο; Γιατί δεν έμεινες στα ωραία σου τραγούδια ρε Πάνο; Γιατί ρε Πάνο αφού οι ψυχολόγοι είναι ειδικοί, δεν αφήνεις να μιλάνε αυτοί και όχι εσύ ρε Πάνο”;


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα