ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος με νιόπαντρο ζευγάρι: Οι ‘βρώμικες’ λήψεις από τον γάμο που προκάλεσαν πανικό! (Φωτο και βίντεο)

Στις μέρες μας, όλο και περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν ασυνήθιστες τοποθεσίες για τη φωτογράφιση του γάμου τους.

Γι΄αυτό και προγραμματίζουν την εν λόγω φωτογράφιση όχι αμέσως μετά την τελετή αλλά μέρες αργότερα ακόμα και εβδομάδες, προκειμένου να μεταβούν στο μέρος που έχουν επιλέξει. Μπορεί να είναι μια βουνοκορφή, ένα τροπικό μέρος, μια εξωτική παραλία, μια λίμνη ή μια ερημική περιοχή.

Η Κamilla και o Murat, μετά το γάμο τους, αποφάσισαν να φωτογραφηθούν στην ύπαιθρο με φόντο τα βουνά του Καζακστάν. Εκείνος φορώντας το γαμπριάτικο κοστούμι και εκείνη το νυφικό της στήθηκαν μπροστά από το φακό του φωτογράφου χωρίς να περνάει από το μυαλό τους η εξέλιξη που θα είχε η φωτογράφιση.

Όλα πήγαιναν καλά, και το μέρος ήταν πραγματικά όμορφο. Μέχρι τη στιγμή που ο γαμπρός προσπάθησε να σταθεί στο ένα πόδι έχοντας αγκαλιά τη νύφη. Έχασε όμως την ισορροπία του και βρέθηκαν και οι δύο σε μια λακκούβα από λάσπη!

Ο φωτογράφος κατέγραψε καρέ καρέ όλα τα συναισθήματα του ζευγαριού και κυρίως της νύφης η οποία μετά το αρχικό σοκ και τα κλάματα, έδειξε να το διασκεδάζει.

Το σχετικό βίντεο ανέβασε στο TikTok τον φωτογράφο τους, Askar Bumaga κι έγινε viral καταγράφοντας πάνω από 21 εκατομμύρια προβολές.

Το σχετικό βίντεο ανέβασε στο TikTok τον φωτογράφο τους, Askar Bumaga κι έγινε viral καταγράφοντας πάνω από 21 εκατομμύρια προβολές.

Back to top button