ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Στη φόρα οι άκρως ακατάλληλες φωτογραφίες της Υπουργού!

Μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της νέας κυβέρνησης, σε φωτογραφίες που κανείς δεν ήξερε ότι κυκλοφορούν.

Ο τιμητικός τίτλος του Καβαλιέρε (Ιππότη) που του απονεμήθηκε το 1977 και τον συνόδευε από την κάθοδό του στην πολιτική το 1994 χάθηκε μαζί με το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι λόγω της αμετάκλητης καταδίκης για φορολογική απάτη το 2014. Μας άφησε όμως τα πουλέν του.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ξέρει να… διαλέγει γυναίκες ακόμα και όταν πρόκειται για συνεργάτες που σκοπό έχουν να μαγνητίσουν το φακό και να μας κάνουν να ξεχάσουμε πως πρόκειται για πολιτικές φιγούρες.

Τρανή απόδειξη; Η πιο σέξι πολτικός της Ιταλίας που δεν είναι άλλη από την σούπερ σέξι Μάρα Καρφάνια.

Η σούπερ σέξι υπουργός «Equal Opportunity» ή «Ισότητας» κατάφερε να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας επάνω της, καθώς μπορεί πλέον να είναι μια κομψή πολιτικός, το παρελθόν της δε ως μοντέλο – μάστερ στις σέξι φωτογραφίσεις, μοιάζει να την κυνηγάει ακόμα…

Η 47χρονη Μάρα δεν καταφέρνει να κρύψει τη σέξι πλευρά της ούτε μέσα στα αυστηρά της κοστούμια, ούτε κόβοντας τα πλούσια μακριά μαλλιά της, γι’ αυτό άλλωστε έχει αποκτήσει και φανατικό κοινό που δε λέει να ξεχάσει την καυτή της φωτογράφιση για το περιοδικό Maxim που έγινε μύθος!

Απολαύστε την!

Back to top button